Bız ceren'le pıneklıyoruz evde, hava acarsa cıkmayı dusunuyorum.
sıkıntılı gecıyor benım bugunum.
Sızler neler yapıyorsunz?
Iyı,mutlu, hafta sonları dılerım
Bız ceren'le pıneklıyoruz evde, hava acarsa cıkmayı dusunuyorum.
sıkıntılı gecıyor benım bugunum.
Sızler neler yapıyorsunz?
Iyı,mutlu, hafta sonları dılerım
hiç iyi sayılmaz.babannem yoğun bakımdaymış.dün haberini aldım.aklım sürekli onda
Sağolasın ablacım,ben de size güzel bir hafta sonu diliyorum
Bugün biraz geç kalktık,malum geceden kalmayız
Ailecek kalktık kuvvetli bir kahvaltı yaptık.
Az sonra dışarı çıkacağız,çocukları anneme satıp eşimle beraber gezeceğiz
haa tatlı cerenimomu öp annesi
Sabah gittik Lara Hanım yüzdü 1 saat .Şimdiii babamızın işi varmıs ofise ugradık biraz ..O arada Lara bir makinede Barbie sitesine bakıyor ben burdayım Az sonra cıkıp yemek yiyeceğiz ,sonra Lara arabada uyurken biz sahilde arabada çay içicez .. 5 te de Lara Hanım ın balesi var ..
Aksam da ne yemek var ne bişi Alıp bişiler eve gelicez ...Bu kadar..Lara önde biz arkada savrulup duruyoruz rüzgar önünde yaprak gibi ordan oraya
sabah kalktım
kızım yıkandı kuaföre gitti(yaşgününe gidecek kokoş)
ben o arada eltimle kahve içtim
birazdan elif i yaşgününe bırakacağım bende gideceğim arkadaşım yardım rica etti
akşam eltimin erkek kardeşinin kızının 1, yaşı nasıl sevimli bir küçük cadı anlatamam halammm diyorum kıkırdıyo
yarın anneçocuk kahvaltısı var sanal üye oğuz a sende geleceksin dedim hala asabı bozuk
nerdeyse beş senedir üyeyim daha oğuz u gören yok
yarın öğleden sonra allah kerim
Yasemin dershanede, eşim mesaide. Duru ve ben de birazdan çıkacağız. Sabahtan beri toys r us a gidelim diye tutturuyor, gidelim de gönlü olsun kızımın. Ondan sonra alışveriş merkezinde gezer, bir şeyler yer, ablamızı alıp döneriz...
Şimdi aynı şeyi düşünüyordum, ne sıkıcı birgün. Hava yağmurlu, oysa ben temizliği bitirip balkon sefası yapacaktım. Benim için bir güzelliği var o da yalnız geçirdiğim son haftasonu olacak inşallah. Kuzucuğum eve gelecek yakında.
Allah yardımcısı olsun! gecmıs olsun. acıl sıfalar canımtubik yazdı:
hiç iyi sayılmaz.babannem yoğun bakımdaymış.dün haberini aldım.aklım sürekli onda
geçmiş olsun arkadaşım,Allah'tan acil şifalar diliyorumtubik yazdı:
Operım ablası,ohh super bır gun olacak ne guzel.gülhan.e yazdı:
Sağolasın ablacım,ben de size güzel bir hafta sonu diliyorum
Bugün biraz geç kalktık,malum geceden kalmayız
Ailecek kalktık kuvvetli bir kahvaltı yaptık.
Az sonra dışarı çıkacağız,çocukları anneme satıp eşimle beraber gezeceğiz
haa tatlı cerenimomu öp annesi