1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

İki sorum olacak, cevaplarınızı bekliyorum...

Merhabalar,

Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşırmısınız?

1) Kaan' ın bugün 9. ayı bitiyor ve ben halen daha uyurken başının altına yastık koymuyorum. Sizler ne zaman yastık kullanmaya başladınız?

2) Bebişleriniz gece kalkmalarını ne zaman bıraktı, veya gece kaç kere uyanıyor? Kaan gece 01:00-01:30 gibi süt için kalkıyor. Bu aralar da sabaha karşı 2 kez ağlıyarak uyanmaya başladı. Merak ediyorum, ne zaman akşam yatıp sabah kalkacak?

Sevgilerimle,

2. Re: İki sorum olacak, cevaplarınızı bekliyorum...

benim minnoş 7,5 aylık ve ben sorularının cevaplarını henüz bilmiyorum .Birazdan cevaplar gelir, sayende bende öğrenirim.

3. Re: İki sorum olacak, cevaplarınızı bekliyorum...

1- LARA 13 AYLIK HALA YASTIK KULLANMIYORUM VE KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM .
    2- LARA'NIN HALA BİR GECESİ BİR GECESİNE UYMUYOR . BAZEN DELİKSİZ UYUR , BAZEN GECEDE 2-3 KEZ AĞLAR . SU İÇER,PIŞPIŞ YAPARSANIZ UYUR . BAZEN PIŞPIŞ KESMEZ KALKAR EVİ GEZER 1,5 SAAT SONRA UYUR . ASLINDA NİLCİM BUNUN BİR ZAMANI YOK GALİBA .
    İLK KEZ CUMARTESİ AKŞAMI GECE 3,30 DA UYANDI ŞUŞUŞ İÇTİK KESMEDİ OAA OAA DEDİ GİTTİK OYUN ODASINA . İLLA PLASTİK TAKIMI İLE ÇAY İÇİCEZ .KIZIM YAPMA ETME GECE 3,30 IIIIHHHH DEDİ . OTURDUK OYNAMAYA . HAYALİ ÇAYDAN FENALIK GELDİ . BİR DE HUPPPP DİYORUZ KARŞILIKLI DUDAKLARIMIZ BURUŞTU SONRA BABAMIZ MERAK ETMİŞ KALKTI O DA ALDI HAYALİ ÇAYDAN NASİBİNİ SAAT 5 OLDU UYUDU BİZİM KÜÇÜKHANIM .

Re: İki sorum olacak, cevaplarınızı bekliyorum...

çağla 21 aylık ve ben hala yastık kullanmıyorum.2 yaşına kadar da kullanmayacağım.boyun kaslarının gelişimi açısından 2 yaşına kadar kullanmamanın doğru olduğunu okumuştum.

çağla geceleri hala kalkıyor.bazan yanıma atlıyor yataktan(yatağı hemen yanımda da)bazan uyanıp su istiyor.anlayacağın bu uzun bir süreç olabiliyor.çocuğa göre de değişebiliyor tabiki..

.

ben oğluşuma yastık kullanıyorum doğduğundan beri.
    Ayrıca Allah kısmet ederse Nisanda 2 yaş bitecek ama ben halen akşam yatıpda sabaha kadar uyuduğunu HİÇ görmedim

6. Re: İki sorum olacak, cevaplarınızı bekliyorum...

Ege 18 aylık ben yastık kullanıyorum zaten hayatta uyumaz hemde kocaman pofidik biryastığı var ne zamandır bunu kullanıyoruz hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıya zaten EGe 8-9 ayına kadar yüzükoyun yattığı için yastık kullanmadım boğulma riskinden dolayı...
    Ancak şunuda söylemeyliyim Ege gece yatağın her bir köşesini dolaştığı için yastıkla yatmıyor sadece uyuma aşamasına kadar...
    Uyku düzeni de malesef her bebeğin farklı bizimkide gece 1-2 defa kalkar suyunu içer yada sütünü yatar ama nadir gecelerde bizde Çiğdem arkadaşımki gibi evcilik oynamasakta TV açtırtıp oyun istiyoruz...
    Hatta geçen ay iyice zıbanadan çıkıp ayın yarısını geceleri gezerek geçirdik...Bu ayın ilk yarısınıda Egenin üstünden attığı yorganı örtmekle geçirdim yaklaşık 15-20 defa uyanarak...
    Ehhh arkadaşım anne olmak zor vallahi tatlı belalarımız bunlar...

merhaba. oğlum şu anda 2.5 yaşında. biz doğumundan itibaren yastık kullandık. ilk yastıkları incecikti.. şimdie üçünçü yastığımız çok yüksek değil ama yastıkla yatıyoruz.. allaha şükür hiçte sorunumuz yok.. hatta hasta oluduğunda burnu tıkalı olunca yastıklarını yükseltiyorum.nefes almasına yardımcı oluyor.. burun akıntısı tıkamıyor çocuğu.. uykuya gelince..bizim uyku problemimiz var. bebekken on dakkaya düşmüştü kalkmalarımız.. 9 aylıkken. o zaman doktorumuzla konuşup sütten kestik. onun için kalkıyor diye. sonra biraz azaldı ama hala devam ediyor. kendi odasında yatıyordu ben her gece iki oda arasında mekik dokuyordum ama baktım olacak gibi değil birkaç aydır artık beraber yatıyoruz oğlumla.. ama genede her gece en az 5 ila 10 kez (sayı belli olmaz her gece değişiyor) mutlaka kalkıyoruz. 2.5 senedir hiç deliksiz uykumuz olmadı. hadi ondan geçtim iki kere bile kalkarak kurtardığımız gecede olmadı. doktorumuza ilettik durumu . çocuklar için olan sakinleştiricilerden uyku icin olanı 15 gün kadar onuda kullandık sonuç yok malesef.. bize şimdi arkadaşlarımız 3 yaşın bitimi diyorlar. bakalım onu bekliyoruz.. çaresiz..benim durumumda olan varmı arkadaşlar. bu kadar gece uyumasından şikayeti olan. merak ediyorum.

8. Re: İki sorum olacak, cevaplarınızı bekliyorum...

1.Oglum 3 yasina yaklasti hala yastiksiz yatiyor.(kendi yataginda yastik istemiyor.
    eger baska bir yerde veya bizim yanimizda uyuyorsa yastikta yatiyor, neden kendi yataginda istemedigini anlamis degilim,
    yastik kullanmanin gerekli oldugunu sanmiyorum o yüzden israr etmiyorum)

2.Oglum 3 yasina yaklasti ve hala gece bir kac kez uyaniyor.3 senedir kesintisiz uyudugum gece sayisi bir elin parmagini geçmez. Önceleri emmek için, sonra su veya süt için, simdilerde çis ve su için, bazen sadece öyle istedigi icin,bazen sebepsiz uyaniyor.. Son günlerde sabaha karsi bizim yanimiza gelmek istiyor ama yaklasik bir saat yatakta oynayip beni de uyutmadiktan sonra da 'kendi yatayima gidimm' diyor ve gidip uyuyor

Bir uykusuz gece daha beni bekliyor...
    Üstelik haftasonu bile erken kalkiyor.

Herkese iyi haftasonlari

Merhaba
    1) Benim kızım 13 aylık, hiç yastık kullanmadık. Bende yastıksız yattığım için aklımada gelmedi açıkcası...

2) Kızım hala emiyor ve ben geceleri onun hareketlenmeye basladigini hissettigimde alip emziriyorum. Tam uyanmadan uyumasına devam ediyor. Hareketlenmeye baslama (parmagini emiyor ve donuyor) saatleride genelde aynı, 2 de ve 6 da. Birinci ayindan itibaren boyle. O uyanmiyor ama ben yine de uyaniyorum

Sevgiler...

valla ben doğumdan beri yastık kullanıyorum uyku saatine gelince bizimki kafasına göre takılıyor o yüzden net birşye diyemem