ya arkadaslar oglum efrın cok hastalanmıs ya qrıp olmus sabaha kadas uyumadı hıc doktora goturduk bı suru ılac falan verdı delırcem ya cok huysuz oldu hep aglıyo sımdı uyutdum dedım bıraz gırıyım byraya neyse
ya arkadaslar oglum efrın cok hastalanmıs ya qrıp olmus sabaha kadas uyumadı hıc doktora goturduk bı suru ılac falan verdı delırcem ya cok huysuz oldu hep aglıyo sımdı uyutdum dedım bıraz gırıyım byraya neyse
Gecmis olsun kücük adama.. Adi Efrin mi? Ilk kez duydum, ne demek annesi , söyleyebilirmisiniz?
adı evet efrın azerı ısmı vallah bende bılmıyom anlamnı benım anneannem ruyasında gormus o takmıs
Geçmiş olsun o uyurken bence sende uyu çünkü bu gece yine uykusuz kalabilirsiniz
Geçmiş olsun!
Burnunu serum fizyolojikle açık tut annesi...Bir de mutlaka odasını ıslak bir havlu koyarak nemlendir.
Kaynamış suya ıhlamur,adaçayı, nane ,tarçın atıp, yine odasına koyarsan buharı çok rahatlatır.
Çabucak iyileşsin oğluşun!
geçmiş olsun.geçen haftada benim oğlum grip olmuştu.2 günde toparlar ilaçlarla yarından sonra bişeyciği kalmaz.
tsk ederım
geçmiş olsun....
Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun. Huysuzluğu hastalandığı içindir annesi. Dayanamam ben çocukların hastalığına. Acil şifalar dilerim.