DÜN ARENA GENE NELER GÖSTERDİ BEN SADECE BÜTÜN BUNLARI YAPANLAR İNSAN OLAMAZ DİYORUM BEN İZLERKEN AĞLADIM VALLA.
DÜN ARENA GENE NELER GÖSTERDİ BEN SADECE BÜTÜN BUNLARI YAPANLAR İNSAN OLAMAZ DİYORUM BEN İZLERKEN AĞLADIM VALLA.
ya bende gozyasımı tutamadım bolye ınsanlık olamaz ya ne bıcım ınsanlar var hayatda yazık degılmı o yaslılara zaten az omrulerı kalmıs onlarında bebek gıbı bakıma ıhtuyacı var ben bu sucu ılk once onların aılelerınde goruyom 1 yaslı ınsana bakamaya kadar vıcdansızlar kendılernıde dusunsunler yaalandıgı zaman sankı onlardan farkarımı olacak onlarında bakıma ıhtıyacı olcak neyse ınsallah allahlarından bularlar amınnn
çocuklardan başlayan,akıl hastaları ve yaşlılarla devam eden iğrençlikler dizisi...çok üzücü gerçekten.
Bunlara yapanlara hayvan bile diyemiyorum :-x :-x
Çocuklara bakıma muhtaç yaşlılara eziyet edenlere lanet olsun dilerim onlar da aynı duruma düşer :-x :-x
Ben bakamiyorum böyle programlara icim aciyor yasli insanlara birde
cocuklara bunlari yapanlarin elleri kirilsin cok üzülüyorum cooook :-x :-x
Seyretmedim ama yazilanlardan anladigim kadariyla yasli insanlara yapilan kotu davranislar var.
Bu insanlarin hicmi vicdani, kalibinde azcik da olsa sevkat ve sevgi yok?
:-x :-x
Ben programı seyredemedim bile, malesef böyle bir ülkede yaşıyoruz insan hayatı bu kadar ucuz ve değersiz bu insanların bu şekilde davranırken vicdanı sızlamıyor mu merak diyorum.