Sevgili Anneçocuk üyeleri değerli Anneler ve Babalar aranıza TEKRAR katılmaktan mutluyum.
Benim sizlerden ricam İstanbul Anadolu Yakasında İlkokul 1 ve 5. sınıfı okuyacak çocuklarımı gönderebileceğim kaliteli eğitim ve öğretim düzeyi yüksek özellikle çok kalabalık sınıfları olmayan DEVLET okulu varmı ? varsa bildikleriniz yada memnun kaldıklarınız nerelerdir ?
Zira şu an 2 çocuğumu gondermiş olduğum ÖZEL okul başta çok uygun tuttukları fiyatlarını kayıt yenilemede inanılmaz bir şekilde %50 artırdılar. Bu da yaklaşık 8-9 senelik bir süre içerisinde 200 milyarı aşan (şu anki rakamlarla) bir maliyetle beni karşı karşıya bıarakacakki, o yüzden eğer başarabilirsem bu süreyi kaliteli (en azından en kalitelilerinden birisine) bir devlet okuluna gonderip üniversite döneminde gerek özel ders gerekse iyi bir dershane eğitimi ile daha da başarılı olabilecekleri düşüncesine sevk etti.
Sizlerde Ricam yukarıda anlattığım vasıflara en uygun bildiğiniz ANADOLU yakasında (semt çok önemli deil) OKUL TAVSİYESİ ve düşüncelerimiz hakkındaki yorumlarınızı belirtmeniz.
Saygılar TEŞEKKÜRLER