saat 4 oldu ben hala aylak aylak dolaşıyorum evde.. kah tv .de kah internette. Ütü evde dağ gibi.. bi el atmak isteyen varmı acep ? valla ne makbule geçer
saat 4 oldu ben hala aylak aylak dolaşıyorum evde.. kah tv .de kah internette. Ütü evde dağ gibi.. bi el atmak isteyen varmı acep ? valla ne makbule geçer
al ütünü ütü masanı gel benimde çok birikti karşılıklı ütüleriz
ben oraya gelene kadar evde iki sepet daha birikir ay valla çok nankör bu ütü işi yaaa..
ütüden nefret edıyorum
bi yolunu bulsalar şu ütü işninde ne ıyı olur
Ütüleme boşverluna_lovegood yazdı:
evet bosver yarin ütülersin artikluna_lovegood yazdı:
bugün pazar dinlen
valla işiniz zorrr allah yardımcınız olsun...
aman boşver yan gelip yatmak varken ütüsüzde giyilir nasıl olsa tekrar buruşacakluna_lovegood yazdı:
ha haaa
bu siteden is cikmaz deyim kac kez dedim dag gibi utum var diye kimseden ses cikmadi
varsa yoksa cene bunlarda
iyi gun dostu bu arkadaslar
sağol ben almayayım