Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
  1. teknik destek lütfen

Arkadaşlar
    bu evdeki pc'mde ne zaman nete girsem bir süre sonra (genelde 10-20 dakika) uygunsuz! bir site musallat oluyor. Hoop ekranı kaplıyor. Eğer açılırken farkedip müdahale edemezsem pc'mde çok yavaş çalışıp kilitleniyor. ancak on/of dümesiyle kapatabiliyorum pc yi. Şimdi bundan nasıl kurtulabilirim bana yardım edin lütfen. Bu pc (laptop) iş yerime ait o yüzden formatlatmak istemiyorum. Derdimi şirketteki bilgi işlemci arkadaşlara anlatmaya utanıyorum valla. Başıma nasıl musallat olduğunuda anlayamadım.
    Açılınca Masa üstüne "Click me" adında bir html dosyası geliyor. özelliklerinde "C:\Program Files\WebDialler\WebDialler.html" yazıyor. webdialeer'in altından ve cookies den falan temizledim olmadı.
    Lütfen yardım

Re: teknik destek lütfen

aynı sorunu bende yasıyorum . igrenç bir site geliyor vede pc kilitleniyor.cok sordum arastırdım ama bulmadım eger ögrenırsen banada iletırsen sevınırım

gülsün gercekten ciddi bir sorun, bu yüzden mutlaka bu isten anlayan birine bildir, göster herneyse!!

ben simdi tahmin yürüterek sana yardimci olamam ( hani doktor hastayi getirin der ya )
    bu bence dialer / hacker isine benziyor, bir zaman sana gösterilen bir sayfayi acarak yada maile gelen bir ilana basarakta acilan ve sistemin icine yerlesen bir sey.

sen herseferinde nete baglaninca aslinda starti kendi browser in dan degil onlarin sayfasindan basliyorsun, bu da su demek oluyor : online ücretin tahmin edemiyecegin kadar yükselebilir...

mutlaka firewall ( internet security, antivirüs, gibi) programlar olmadan nete baglanma...!

belki internet optionlarindan ana sayfadaki durumu kontrol edebilirsin veya sadece browser yi silebilirsin... bilemiyorum ne kadar yarari olur.

simdi dedigim gibi hangi sistemi kulandigini ( windows 98, xp, 2000 ) sendeki programlari bilmedigim cin böyle faraziye anlatmak istemem.

benim basima gelen bir olaya benzediginden ciddi bir sorun oldugunu biliyorum.
    bana 900 lü telefon hatlarindan dadanmislarda ve ben bunu Intenet
    Explorer da farketim ve hemen telefonumda 900 lü hatlari kapatirdim. sonradan ögrendigime göre kablolu net baglantilarinda böyle sorun cok ender oluyormus; yani modemle giris yapanlar icin cok tehlikeli.... telefon faturasi oldukca kabarik gelebilir.

sana tavsiyem en kisa zamanda bir bilene laptop u göstermen, belkide kücük bir problemdir !!

simdilik hoscakal

4. Re: teknik destek lütfen

Bu konuda ben yardimci olabilirim ama malesef almanca kelimelerle
    systeminiz ingilizcemi türkcemi bilmiyorum türcesinide anlatmaya calisirim ama belki bu konuda Webmaster murat bey de yardimci olur..

yapmaniz gereken
    Menüden ayarlara girmek
    ayarlardan Systemsteuerung
    (XP) yukardan ilk secenek.
    oradan benimkinde son secenek Verwaltung=Management olsa gerek
    ve managementten= Dienste>sevice

orayi cift tiklayinca bir pencere acilacak
    o pencereden
    Messeceservice=Nachrichtendienst deaktivite edilecek
    ve Fehlermeldung deaktivite edilecek

deaktivite etmek icin üzerinde sagtiklain ve automatisch yazan yerde manuel ve deaktiviert seceneklerinden secebilirsiniz...

mhhh murat bey tercüme lütfennnnnnnnn

Arkadaşlar bu sorun pek çok kişinin başını ağrıtıyor son zamanlarda.

Bunlar, genellikle, gelen e-maillerde gizli scriptler, bazen de ziyaret etiğiniz web sayfalarında çalışan scriptler tarafından bilgisayarınıza yüklenen bir çeşit virüs.

Çeşitleri çook çoook fazla olduğu için, genel bir "kurtulma" kılavuzu yok ne yazık ki.

Sadece birkaç genel öneride bulunabilirim:

1- Internet Explorer'ınızın tools (araçlar) menüsünde Internet Options (Internet Ayarları)'na gidin. Gelen pencerede Home Page (Başlangıç Sayfası), sizin istediğiniz ve "http://www.sitesimi.com..." şeklinde değilse, ve özellikle de uzunsa, burayı değiştirin ve mesela http://www.annecocuk.com yapın.

2- Windows KOntrol Paneline gidin (Start/Başlat menüsünden, Setting/Ayarlar bölümünden). Burda Program Ekle/Kaldır ı çalıştırın ve yüklenmiş olan programlar içinde, sizin bilginiz dışında yüklenmiş olanları kaldırın.

En Önemlisi de, bilgisayarınızda her zaman iyi bir anti-virüs programı yüklü olsun ve mutlaka güncel olsun. Anti-virüs'ten daha iyisi de bir Internet Security programınızın olması.

Üzgünüm Hülya. Benim almanca bilgim, bir Amanın türkçe bilgisinden daha az

Yazdıkların hiçbirşey ifade etmiyor

7. Re: teknik destek lütfen

Sağolun, Murat bey. Eve gidince deneyeceğim. Fakat açılış sayfam zaten annecocuk.com. Onda bir sorun yok. sitedeyken 15-20 dk sonra site devreye giriyor. Bahsettiğiniz 2. seçeneği deneyeceğim.
    Bu arada Trendmacro diye bir antivürüs programı kullanıyormuşuz. 2-3 aydır ağa bağlanmadığım için, update edilmedi. Ondan olabilir mi?

Hülyacım ben de pek anlamadım???İngilizce karşılığını bilemezsin değil mi? Bide anlatığın XP için mi?
    Sistemim Win98 ve ingilizce.

Sibelcim ilgine sağol. Detaylı fatura geliyor, bu sorun 2 aydır var ve 900 lü hat yok şükür.