[size=medium]" ATLAS " Gülben & Mustafa Erdoğan çiftinin doğacak bebeklerinin ismidir...[/size]
Gülben Ergen
[size=medium]" ATLAS " Gülben & Mustafa Erdoğan çiftinin doğacak bebeklerinin ismidir...[/size]
Gülben Ergen
harıta kıtabı ısmı mı koyucaklar mıs yoksa anlamı bole deılmıydı kı bunun
he bıde sanırım atlas kumaşı vardı oda olabılır...
ne olursa olsun ısmıyle yasasın ...
ve saglık sıhatlee...
neyse ."JAN" koymaktan vazgecmisler demekki .
birara"JAN" koyacaklardi bebegin ismini
ATLAS en azindan JAN dan daha iyi bence . ne oyle ;JAN kisaca "CAN" de daha iyi bence
Atlas bence guzel isim
JAN kürtçe bir isim, anlamını hatırlayamadım
ATLAS en azindan JAN dan daha iyi bence . ne oyle ;JAN kisaca "CAN" de daha iyi bence
hmmmm ..medip yazdı:
JAN kürtçe bir isim, anlamını hatırlayamadım
ne biliim bende "JANT" derken T si gitmis gibi sanki ..biseye benzetememistim bu JANi
belkide John ,CAN gibi bir anlami varidr JAN`in
Bana göre çocuklarımın ismi koyabileceklerimin arasındaki en güzel isimlerdi.YAni bana göre dünyanın en güzel isimleri kendi çocuklarımda.
Sanırım sizler de benim gibi düşünüyorsunuz.Yani Hıdır da koysa bu da dünyanın en güzel ismi gibi gelir anne babaya
TAKVİM'den:::::::::
Jan Claude Van Erdoğan
GÜLBEN Ergen'in bebeğine Çerkezce'de "Kral", Kürtçe'de "Yürek sızısı" anlamına gelen "Jan" ismini koyacağı iddia edildi. Gülben haberi yalanladı.
JANjanlı polemik
Gülben Ergen, doğacak oğluna Kürtçe 'yürek sızısı' anlamına gelen 'Jan' adını vereceği haberlerini internet sitesinde yalanladı.
Yine gündemde
Hamileliği ve "Artık sahne yok" demesine rağmen konserleri ile gündemden düşmeyen Gülben Ergen, şimdi de bebeğinin ismi ile adından söz ettirdi. 6.5 aylık hamile olan sanatçının oğluna Kürtçe 'yürek sızısı' anlamına gelen 'Jan' adını vereceğinin bazı gazetelerde yer alması üzerine, gözler Erdoğan ailesine çevrildi.
'İsim koymadık'
Ergen, internet sitesinde bu haberi yalanlayarak, "Ömrüm boyunca duymadığım bir ismin haber konusu yapılmasını anlamadım. Bebeğimize isim koymadık. Bu zevki anne ve babayı bırakırlarsa, çok sevineceğim" dedi.
Hayırlı olsun...
Hiç kimse yazmamış bari ben yazayım yinede hayırlı olsun ama atlas,ta hani şu meşşurrrrrrrrr atlas okyanusu degilmi arkadaşlar
Sanirim degisik ve siradan olmak isteniliyor. Hayirlisi olsun ne diyelim allah adiyla saglikli bir sekilde buyutmek nasip etsin.