Hafta sonu Cumartesi gecesini Pazar’a bağlayan gece oğlum 22:00 sıraları uyudu bende aldım odasına yatağına götürdüm her zaman ki gibi sonra biraz daha televizyon izledikten sonra oğlumun üstünü açmış olacağını düşünüp odaya gittim üstünü örttüm sonra odama gidip bende yattım,
Eşimde futbol haberlerini seyrediyordu oda benden sonra yattı .Sabaha yakın 04:30 5:00 gibi oğlum odasından bağırıyordu anne süt diye bende yatağımdan kalktım her zamanki kurulu robot gibi yatağının başına gittim birde ne göreyim oğlumun başını koyduğum yerde ayakları vardı ve başıda ayaklarının olduğu yerdeydi
Gözlerim yuvalarından fırladı çok nizami bir şekilde yatırılmıştı yatağa yastık güzelce konulmuş oğlum yatırılmış üstüne benim yaptığım gibi battaniye örtülmüş onun üstünede elyaf yorganı örtülmüştü oğlum 2,5 yaşında bütün bunları yyapacak bir güce sahip değil tabiiii bende bir çığlık içeri hırsız girdi sandım çocuğun sesinide duyunca saklandığını düşünüp çığlıkla eşime haber verdimmmm (hırsız girdiğini sanmamın nedeni daha önce duyduğum bir olaydı hırsızlar bir eve giriyorlar ve evdeki çocuğun üstüne not yazıyorlar bir daha ki sefere çocuğunuzu ayrı odaya yatırmayın diye uyku sersemi öyle bir şey sandım bende )
Yazık adam yataktan fırladığı gibi odalarda hırsız aramaya koyuldu bende farklı odalara bakıyorum tabiii kalbim ağzımda berbat oldum aradık taradık hiç bir iz bulamadık
Eşim tekrar aldı oğlumu eski yönüne çevirdi içim rahat etmedi tabii aldım çocuğu bizim yatağa getirdim sabaha kadar hiç uyuyamadım neydi bu çocuğu bu kadar nizami bir taraftan bir yere çevirerk yatıran diye düşünmekten kafayı yiyorum,
Hala bu şeyin nasıl olduğunu bilmiyorum iki gündür çok moralim bozuk ve panik halindeyim dün gecede oğlumu yanıma yatırdım hala ne olduğunu bilmemek içimi kemiriyor
Oğluma soruyorum oğlum seni buraya kim getirdi kim yatırdı diyorum babam diyor eşim hiç onun yanına gitmediğini söylüyor
Çok moralim bozuk arkadaşlar paylaşayım dedim sizledeeeeee belki panik yapacak bir şey yok ama endişeliyim maalesef