1. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 75 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

içim içimi kemiriyor yazarken bile ellerim titriyor

Hafta sonu Cumartesi gecesini Pazar’a bağlayan gece oğlum 22:00 sıraları uyudu bende aldım odasına yatağına götürdüm her zaman ki gibi sonra biraz daha televizyon izledikten sonra oğlumun üstünü açmış olacağını düşünüp odaya gittim üstünü örttüm sonra odama gidip bende yattım,
    Eşimde futbol haberlerini seyrediyordu oda benden sonra yattı .Sabaha yakın 04:30 5:00 gibi oğlum odasından bağırıyordu anne süt diye bende yatağımdan kalktım her zamanki kurulu robot gibi yatağının başına gittim birde ne göreyim oğlumun başını koyduğum yerde ayakları vardı ve başıda ayaklarının olduğu yerdeydi

Gözlerim yuvalarından fırladı çok nizami bir şekilde yatırılmıştı yatağa yastık güzelce konulmuş oğlum yatırılmış üstüne benim yaptığım gibi battaniye örtülmüş onun üstünede elyaf yorganı örtülmüştü oğlum 2,5 yaşında bütün bunları yyapacak bir güce sahip değil tabiiii bende bir çığlık içeri hırsız girdi sandım çocuğun sesinide duyunca saklandığını düşünüp çığlıkla eşime haber verdimmmm (hırsız girdiğini sanmamın nedeni daha önce duyduğum bir olaydı hırsızlar bir eve giriyorlar ve evdeki çocuğun üstüne not yazıyorlar bir daha ki sefere çocuğunuzu ayrı odaya yatırmayın diye uyku sersemi öyle bir şey sandım bende )

Yazık adam yataktan fırladığı gibi odalarda hırsız aramaya koyuldu bende farklı odalara bakıyorum tabiii kalbim ağzımda berbat oldum aradık taradık hiç bir iz bulamadık

Eşim tekrar aldı oğlumu eski yönüne çevirdi içim rahat etmedi tabii aldım çocuğu bizim yatağa getirdim sabaha kadar hiç uyuyamadım neydi bu çocuğu bu kadar nizami bir taraftan bir yere çevirerk yatıran diye düşünmekten kafayı yiyorum,

Hala bu şeyin nasıl olduğunu bilmiyorum iki gündür çok moralim bozuk ve panik halindeyim dün gecede oğlumu yanıma yatırdım hala ne olduğunu bilmemek içimi kemiriyor

Oğluma soruyorum oğlum seni buraya kim getirdi kim yatırdı diyorum babam diyor eşim hiç onun yanına gitmediğini söylüyor

Çok moralim bozuk arkadaşlar paylaşayım dedim sizledeeeeee belki panik yapacak bir şey yok ama endişeliyim maalesef

Re: içim içimi kemiriyor yazarken bile ellerim titriyor

yatakmı ters çevrildi anlamadım
    deli olmamak içten değil

Bence sen ya da eşin yatırdı.

Kimi zaman uyku sersemi ben bile ne yaptığımı hatırlamıyorum. Hatta yaptığım şeyi rüyamda gördüm sanıyorum.

Korkacak birşey yok.

ozoz yazdı:

Bence sen ya da eşin yatırdı.

Kimi zaman uyku sersemi ben bile ne yaptığımı hatırlamıyorum. Hatta yaptığım şeyi rüyamda gördüm sanıyorum.

Korkacak birşey yok.
    yok neden diyceksin yatağın baş kısmında uyku seti var hani başı yatağa çarpmasın diye sürekli oraya yatıyorum özlem hiç gidip çevirmedim kesinlikle eminim eşimde zaten yatınca kalkmaz ben ilgilenirim oğlumla gece deli oldum iki gündür kafayı yiyorum

emirali yazdı:
    yatakmı ters çevrildi anlamadım
    deli olmamak içten değil
    yatak ters çevrilmedi yatırdığım tam tersi şekilde gördüm çocuğuuu :-x

canım ya ne kadarda korkmuşsun eğer sen yada eşin yatırmadığından eminsen kendisi dönmüş olabilir artık dönebilecek yaşta çünki .lütfen aklına kötü bişeyler getirme kuruntu yapma .
    geçmiş olsun .

Gözlerim yuvasından çıkacak şekilde okudum Valla şaşılacak şey. Doğrusu bende merak ettim. Sen yada eşin yatırmadıysa çocuk nasıl döndü tersine. Şaştım kaldım. Kapıları kilitlemeden yatmayın Allah korusun bende korktum şimdi.

Bunu kendi kendine yapamayacağından emin misin?

Deniz de 2.5 yaşında. İstediği şekilde dönüp yatıyor, yastık, battaniye kendi kendine düzeltiyor.

Kendisi yapmıştır bence. Başka bir açıklaması olabilir mi?

9. Re: içim içimi kemiriyor yazarken bile ellerim titriyor

bana göre normal bir durum ...benim oğlumda ters düz her şekilde yatar yatağında ama üstünü hiç örtmez...hatta bazen ayakları yerde başı yatakta bile bulurum....ama 2,5 yaşında dediğin gibi kendi üstünü o kadar düzenli örtemez...bence panik yapma allah korusun hırsız o kadar gelecek cesareti bulmuşsa niye çocukla uğraşsı soyar çıkardı...eve giren hırsızlar pek o kadar uğraşacak değillerdir bence yapacağını yapıp en sessiz şekilde çıkmaya çalışır...evde açık kapı ,pencere falanda bulamamışsınızdır bu durumda telaşlanma düşünmemeye çalış....

Aysel yazdı:
    canım ya ne kadarda korkmuşsun eğer sen yada eşin yatırmadığından eminsen kendisi dönmüş olabilir artık dönebilecek yaşta çünki .lütfen aklına kötü bişeyler getirme kuruntu yapma .
    geçmiş olsun .
    aysel yatabilir ama yastığı bile kaldıramıyor tamam yastıksız bir kaç kez çevirdim ama bu kadar düzenli yatması yok yok sinirlerim çok bozukkkkk