bu biraz gaz verme forumu olabilir..
birbirimize..
hepimizin kimbilir ne cok yarım kalan işi vardır..
yapmak istediği ama yapmadıgı
yapması gereken ama yapmadıgı
buraya not alayım da yaptıkça eksiltirim bari
sıralamaya baslıyorum:
mutfaktaki herseyi dısarı cıkarıp, temizleyip, ayrıştırıp yeniden yerleştirmeliyim. mutfağı da temizlemeliyim, dolaplar,fayanslar vs..
yapmak istiyor muyum?
hayır!
ama yapmam gerek
evdeki bütün çekmeceleri elden geçirmem gerek..
hareketli olmam gerek artık...
yakında fillere benzeyeceğimdir.. hareket kabiliyetim de sınırlanacak bu kiloyla devam edersem bir de eklersem..
5 kilo veremedim gitti!!
yürümem lazım, spor yapmam lazım, akşamları saçmasapan yemeyi kesmem lazım..
haftada bir gün sinema ve öncesinde arkadaslarımla yemek yeme günü, bir gün de anneme gitme günü yapmalıyım.
geri kalan her günü de dısarıda yemek, tiyatro sergi, kurs, konser, dans şeklinde geçirmek isterim. ama unutmayalım ben evli ve çocuklular familyasındanım
latin dans yaşlanmadan önce öğrenilecek
ama ne ara bilemedim...
yine başım dönmeye başladı, kan tahlili yaptırmalıyım...
dibe vurmus demir ve kan degerlerimi görüp o sinir kan suruplarından içip kilolarıma kilo katmalıyım!
gecen yıl kilo grafiğim o suruplarla yukarı tırmanmaya basladı..
ev tekstiline vurmak istiyorum kendimi..
hepimize nevresim takımları almak var aklımda..
uzundur var..
bu da eklene listeme..
başucumdaki kitapları uyuklamadan okumayı öğrensem iyi olacak.. aylardır bir kitap bitiremedim!
çiçeklerin saksılarını değişmem lazım.. hayvancıklar saksıdan taşıp yerlere yatmaya başladılar!!
pedometre alıp adımlarımı sayacağım
bugun dısarı cıkmam lazım postaneye ugrayacagım, o ara bakarım, bir tanesi aradan cıksa motivasyon olacaktır
bir tanesinden başlayıp listemi sıfırladıgımda hem ruhen hem bedenen hafiflemiş, vatana millete ve kendime daha faideli bir vatandaş olacağımdır..
bol şansdır bana