Bir dizi kolik olarak sevinçliyim haber vermek istedim benim gibi dizi severlere Salı günü Show Tv "Ezo Gelin"
Saat :20,00 reklamlarını gördüm Nurgül Yeşilçay başrolde bence hoş bir dizidir duyrulur..
Bir dizi kolik olarak sevinçliyim haber vermek istedim benim gibi dizi severlere Salı günü Show Tv "Ezo Gelin"
Saat :20,00 reklamlarını gördüm Nurgül Yeşilçay başrolde bence hoş bir dizidir duyrulur..
Nurgul dramalarin kadini,bende guzel olabilecegini dusunuyorum..
a ben o diziyi sabırsızlıkla bekliyom nurgül yeşilçay hayranı olarak
ben sadece avrupa yakasını seyrediyorum..ama nurgül varsa seyredebilirim..
Benden dizi seyircisi falan olmaz.
Bir dizi bulsam, ya gununu ya da saatini unutuyorum. Hic birini unutmazsam, seyrederken sizip kaliyorum.
Yok yok olmuyor iste...
Ben sadece bir dizi seyrederim.
yoksa televizyonun önünden kalkamayız mazallah.
Asmalı konak varken bir tek onu takip eidyordum.
sonra Aliye varken sadece aliye
ve şimdi yeni dizim binbir gece.
aman bulaşmayayım ben.
Ben almayayım 3'ten fazla dizi beni bozarda.
bende medip gib btek binbir gece
ama silayda bilmio diilim ama b gun atlasam olur
ama binbir gece i hi unutmam haqtta salak gibi bu gun sandim bekliodummm soradan caktim bu gun ctesi sali saniorum nedense
Ya arkadaslar alinmayin darilmayin sozum meclisten disari ama,Tr'ye geldigimden beri gina geldi yani bu dizilerden..Bu ne ya boyle..Nereye bassan dizi..Nerede belgeseller,nerede seviyeli tartisma programlari,nerede adam gibi haber programlari...Bana bu dizilerle insanlari ayakta uyutuyorlarmis gibi geliyor..Iyi ki izlemiyorum bahaneyle kitap okuyorum ve orguye oruyorum..Ne anliyorsunuz bu dizilerden diye de ben sorayim size..