Organ nakli hakkında ne düşünüyorsunuz?
Organ nakli hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mucizevi ve büyük bir şans olarak görüyorum..
kardeşim tüm organlarını bağışladı
ben bağışlamadım sadece vasiyet ettim
hastanede beyin ölümüm gerçekleşirse sakın duygusal düşünmeyin ve organlarımı bağışlayın diye
Ben aneme, babama ve eşime tüm organlarımı bağışlamaları için vasiyet ettim.
annem kızdı tabii,yani ölümü aklıma getirdiğim için töbe töbe dedi
Ama gerçekten çok büyük bir şans ve çok büyük bir sevap,televizyonda bu konuyla ilgili olan bir kişi, sanılanın aksine organbağışının etkili olmamasının sebebi dini değil,ölen kişinin parçalanması olayının insanlara soğuk geldiği olduğunu söyledi.
Gerçekten de dini yöndenalınınca da bir insanı kurtarmak tüm insanları kurtarmaya eştir diyen bir dinde organ naklinin günah olduğunu söylemek cahillikten, dini bilgisizlikten başka birşey değil.
Ama insan Allah korusun yakını öldüğünde vücudundan bir organının çıkarılacağını ilk düşündüğünde garipsese de, zaten toprak altında çürüyeceğini düşünüp bu fikrinden vazgeçebilir ve rahatlıkla organlarını bağışlıyabilir.
Ben isterim ama son kararı anneme bırakırım. Ne de olsa babamdan gelen yarım hücreyi saymazsak bütün vücudum organlarım onun kanının canının eseri.
bu konuda asamadim cekincelerimi,hala icime sindiremedim ne bileyim
mantikli dusununce evet diyorum ama hala o kadar cesur degilim iste ne yalan soyleyim
camomile yazdı:
mantikli dusununce evet diyorum ama hala o kadar cesur degilim iste ne yalan soyleyim
fusuncum benim de korkularım vardı
nasıl dirileceğimi bilmiyorum ama ya kalpsiz olursam ya gözüm olmazsa
sonra dedim ki ben ölünce onlar nasılsa toprak olacak,
verdiğim kişide ölünce toprak olucak ve ben yeniden gözlü falan dirileceksem benim güzel gözlerim beni bulur dedim
oyle diil,ya hissedersem
gulmeyin uleeyynn
aylin_İleri yazdı:
camomile yazdı:
verdiğim kişide ölünce toprak olucak ve ben yeniden gözlü falan dirileceksem benim güzel gözlerim beni bulur dedim
gülmüyorum
camomile yazdı:
oyle diil,ya hissedersem
gulmeyin uleeyynn
aylin_İleri yazdı:
camomile yazdı:
bencede bugün ogluma ve esime tavsiye ettim bende gözlerim haric organlarimi verebilirsiniz demistim neden bilmiyorum belkide görünen bir yerde oldugu icin istemedim