http://www.e-kolay.net/astroloji/
Azıcık aşağıya inin, sağda
Sonuç ne çıktı?
Ben Boğa, eşim Terazi. Terazinin aradığı burç Boğa'mış.
Yeni öğrendim Bizimki de isabet olmuş yani
http://www.e-kolay.net/astroloji/
Azıcık aşağıya inin, sağda
Sonuç ne çıktı?
Ben Boğa, eşim Terazi. Terazinin aradığı burç Boğa'mış.
Yeni öğrendim Bizimki de isabet olmuş yani
ben burç uyumunun yapıldığı sekmeyi göremedim.
nirde acep?
benimki koç eşiminki aslan
güzel bir ilişki diyo fakat birbirimizi fazla sıkmassak vs vs
ben yengeçim eşim başak...uyumlu bir çiftmişiz
ama oğlum koç onunla aşk ilişkimiz çekilmez denilebilirmiş.
güzel şeyler yazıyor iyi yani
ben balık eşim terazi
Iste boyle diyo
Akrep ve İkizler ikisi de çok ilgi çekici insanlar olmasına rağmen, beraberken anlaşmaları oldukça güçtür. Akrep’in talepkar ve kıskanç tutumlarını anlayabilmek için İkizler’in başka bir dünyaya geçmeye ihtiyacı vardır. Akrep ise, İkizler’in uçuşan, daldan dala konan tavırlarını ve amaçlarını kavramakta son derece güçlük çeker. Aslında ilk başlarda fiziksel çekimle bir araya gelen bu ikilinin, bir müddet sonra mental ve duygusal olarak anlaşamadıkları net bir şekilde ortaya çıkar. Aslında Akrep ve İkizler, birbirini tanıyarak, kabul ederlerse, uzun ve kalıcı bir birliktelik yaşanabilir. Düşüncelerle özdeşleşen İkizler, Akrep’in de fikirlere verdiği önem karşısında, daha derinleşebilir. Gizemli bir yapısı olan Akrep ise, İkizler’i örnek alabilirse, açık olmayı ve düşündüklerini, duygularını paylaşmayı kabul edebilir. Cinsel yaşam Akrep için oldukça önemlidir. Bedensel paylaşım hayatının temel ihtiyaçlarından birisidir. İkizler Akrep’e bu alanda uyum sağlamakta güçlük çekebilir. Ancak taklit yeteneği kuvvetli olan İkizler, Akrep’de gördüğü tutkulu davranışları kolaylıkla benimseyecektir.
Yorumsuz
Kova ve Boğa
Boğa tutucudur, Kova ise oldukça yenilikçi. Dolayısıyla Kova’nın, bir Boğa’nın ihtiyaç duyduğu güveni, tutarlılığı ve kalıcılığı sağlayabilmesi doğasına aykırıdır. Sahip olmak isteyen ve sahiplik haklarını kullanmaktan hiç çekinmeyen Boğa ile özgürlük ve kayıtsız şartsız bağımsızlık arzusu içinde olan Kova ancak, kısa dönemli birliktelikler kurabilirler. Bu beraberlik zaman zaman bir irade savaşına da dönüşebilir. Başlangıçta birbirine çok çekici gelen bu çift, zaman geçtikçe, minimum ortak noktaları bile bulmakta zorlanmaya başlarlar. İlişkinin yürütülebilmesi için, gerçekten ciddi anlamda bir çabaya ihtiyaç vardır. Her ikisi de Sabit nitelikte oldukları için esneklikleri ve toleransları da düşüktür. Dolayısıyla sık sık yaşanan anlaşmazlıklar ve kavgalar olağandır. Boğa’nın bireysel hedefleri ile Kova’nın toplumsal faydalara odaklanmış hayatı da çelişkilerin diğer bir kaynağıdır. Kova kendi özel ihtiyaçlarını ve isteklerini bir kenara bırakabildiği için, cinsellik de çok belirgin bir ihtiyaç olarak ortaya çıkmaz. Sonuçta bu alanda da Boğa’nın tatmin olabilmesi pek olanaklı değildir.
valla cok guzel seyler yazilmis bizimle ilgili ama niye tutmadi anlamadim.(YENGEC-BOGA)
_BURCU_ yazdı:
valla cok guzel seyler yazilmis bizimle ilgili ama niye tutmadi anlamadim.(YENGEC-BOGA)
demekkkkkk hata var
çünkü ben de yengeçim hüso boğa yazılanların bizle alakası yok
.