Eşimi mahkemeye verdim darp ve küfürden savcılığa suç duyurusunda bulundum.Çok iyi gidiyordu herşey çok mutluyken bir anda olaylar buralara kadar geldi.Sorun 2 kızım var 2 ve 3,5 yaşında onların hatrına barış diyeceksinizde eşim hataları olduğu halde düzeltmek yerine beni sevmediğini istemediğini söylüyor ve biran önce boşanalım diyor.bugün karakoldan aradılar eşinle barıştınmı diye sordular hayır dedim peki eşin için suç duyurusunda bulunmusun şikayetini geri alıcakmısın dedilker hayır dedim.Ama eşin çok ciddi ceza yer dedilker olsun yesin dedim.Aslında hiç istemiyorum çünkü ne yaparsa yapsın eşimi hala çok seviyorum ve kızlarımın üzülmesini istemiyorum.Of Allahım ne yapıcam ben ne param var ne gitcek yerim.kpss den 66 aldım şimdi tercihlerimi yapıcam.hepsini doğu yazdım yerleşme olasılığım artsın diye eğer kazanamazsam iş yok güç yok para yok pul yok ne yapıcam.iş bulursam çocuklarımı kreşe verebilirmisim parasını devlet ödüyormuş böyle birşey varmı gerçekten.dulum çocuklarıma bakamıyorum dediğin zaman çocuklarını kreşe yerleştirip devlet mi ne artık bilmiyorum ödüyomuş.Ay bana akıl vrein ne olur cafede yim şuan birazdan çıkıcam yorumlarınızı beklicem.