Biz oglumla Lego'dan evler yapiyoruz. Sonra Lego anne ve lego cocugu evin icine koyuyoruz, lego pencereden bakiyorlar. Disarida yagmur yagiyormus. Sonra aslan geliyor ve bir zebrayi kovaliyor. Biz zebrayi lego evimize sakliyoruz ki aslan yemesin.
Daha sonra Lego'yla yetinmeyip battaniyeyi sandalyelere takip altina giriyoruz. Orasi bizim Lego evimizin büyügü. Sonra aslan yine geliyor ve biz cok sessiz sekilde fisildiyoruz ki aslan bizi bulmasin. Sonra aslan yine de bizi duyuyor. Bu aslan oglum bu arada. Ve gelip annenin elini isiriyor. Bu sefer oglum ambulans söförü oluyor. Beni kanepeye yani ambulansa oturtuyor, kendi direksiyona geciyor. Kanepenin koluna oturuyor. Ambulans hastaneye gelince oglum bu sefer doktor oluyor. Once eli alciya aliyor. Ama sonradan alcinin ise yaramadini düsünerek bir lego ingiliz-anahtariyla elimi yerinden cikarip yeni el takiyor. Sonra el takilinca artik iyilesiyorum.
3.5 yasinda bir cocugun kafasinda bu kadar fikir nasil gelisiyor sasiyorum dogrusu.. Yeni el taktiginda önce oglum ben robot degil mi yeni el takilirmi dedim. "Takilir takilir" dedi bana. Sonra da düsündüm. Sen büyüyene kadar sanirim yeni el de takilir insanlara dedim icimden..
Bizim tabi baska oyunlarimizda var. Bahcede hava güzel olunca oyunlar degisiyor. Hava yagisli olunca evde oynuyoruz...
Siz neler oynuyorsunuz?