Iyi hafta sonrlari arkadaslar,
nasil geciyor gununuz? havalar nasil? sizin oralarda yapraklar dokulmeye basladimi ?
ee hadi anlatinda dunyadan haberimiz olsun
iyi hafta sonlari sevgilerimle
Iyi hafta sonrlari arkadaslar,
nasil geciyor gununuz? havalar nasil? sizin oralarda yapraklar dokulmeye basladimi ?
ee hadi anlatinda dunyadan haberimiz olsun
iyi hafta sonlari sevgilerimle
Nurcan abla hafta sonum benim işyerinde pineklemekle geciyor..
Hava durumuna gelincee.. yapraklar daha yerinde duruyor.. hala ,ama renk degiştirmeye basladılar.. yakındırr yaprak dökümü..
Ama cok sıkıcı bir günnn...
üsküdar bölgesınde güneşli tabi çok şükür daha dışarı cıkamadım ayrıca bana cok sıkıcı gelıyo nedndır acaba bakalım yarın nasıl gececek dügünde var hopbıdı hopbidi gecer herhalde
TEMİZLİK VAR ABLA AKŞAMA MİSAFİR GELİCEK
yine vede yine sıkıcı yine yine ama bebişimlee hurkuşum naber?
Kardelen70 yazdı:
GEL YARDIM ET BANA
hemen geleyim ah aha elimde olsa evınden hiç çıkmam nolacak canım bı köşesine kıvrılırız bebişimle agzımız var dılımız yok söz bak gürültüde yapmayız hiç farkettmezsin bizihurka yazdı:
Kardelen70 yazdı:
GEL YARDIM ET BANA
Kardelen70 yazdı:
hemen geleyim ah aha elimde olsa evınden hiç çıkmam nolacak canım bı köşesine kıvrılırız bebişimle agzımız var dılımız yok söz bak gürültüde yapmayız hiç farkettmezsin bizihurka yazdı:
Kardelen70 yazdı:
GEL YARDIM ET BANA
ne ne ne yani kabul etmezmisin ayol
nurcancim haftasonum ahyret guzel geciyor,biz genelde didisiriz haftasonlari aslinda.
haftasonuna cok bekleti yukleyip az zamanda cok is basarmaya calisinca genelde geriliriz
neyse bu hafta oyle olmadi sukur.
sabah erkenden kalktik ve denize gittik,hepimize iyi geldi.
emre nezleydi butun sumuklri denize biraktik geldik
bedne negatif enerjilerimi suya saldim ve gelmeyin bi daha diye siki siki tembihledim
sona taze ekmek alip eve geldik ben menemen yaptim,cay demledim ve yedik
sona yayildik,az once kek yaptim,simdik disari cikcaz ve ogle yemegimzii yiyecegiz,alisveris yapip insallah kavga etmeden eve gelecegiz
bu arada utulerimide yaptim kucuk beyin formalari hazir