Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

video kamera konusunda acil yardım

Yurtdışına çıkacağız ya, bebiş de büyüyor nasıl olsa doğuma yakın kamera almayı düşünüyorduk, şimdiden alalım dedik. Ufak bir araştırma sonunda Sony DCR-HC23E video kameranın özelliklerini beğendik. Yine de sormak istiyorum. Aranızda bu video kamerayı kullanan var mı? önerir misiniz? Ya da ne önerirsiniz?

(Resmini koymayı beceremedim ama http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=DCR-HC23E&site=odw_tr_TR&pageType=Overview&category=CA M+MiniDV adresinde bulabilirsiniz)
    Sevgilerimle...

Re: video kamera konusunda acil yardım

ben dcr trv 14-e modelini kullanıyorum.gayet de güzel.yalnızca alırken fark edemedik fotoğraf için memory kartı yok.sen alırken buna mutlaka dikkat et.çektiğin hareketli ve hareketsiz görüntüler aynı kasette saklanmasın.

Ben bu bahsettiğin modeli kullanmıyorum benim 4 sene önce aldığım sony kameram var.
    Sana önerebileceğim bir model var dvd201e dvd 'ye çeken modeli küçücük ve özellikleri çok güzel.

Re: özlem ve şahende

Önerileriniz için teşekkürler, modelleri incelemeye başladım bile))

DCR-HC32E

bu model var bende senin ki ile de benxiyorlar sanırım teknik özelliklerinde bir fark varmı bilemiyorum benimkinde memnunum ama onunla fotoğraf çekme güzel görüntü vermiyor diğer herşeyinden memnunum

çok güzel bi kamera.ne kadar çok araştırısan o kadar kafan karışır.hiç tereddüt etme al bence.

genel nası bir cihaz istedigini bilirsem sana yardımcı olabilirim. mesela boyle cihazlarda fotograf çekimini iyi bekleme derim. bu cihazları keset ve cd li olarak birçok modelleri var hangisi senin işine gelir bilemem. direk cd ye yazan modelleri de var dvd mesela. istedigin belirli özelliklerini ve nekadar ayırabilecegini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.

Re: evs

evs yazdı:
    genel nası bir cihaz istedigini bilirsem sana yardımcı olabilirim. mesela boyle cihazlarda fotograf çekimini iyi bekleme derim. bu cihazları keset ve cd li olarak birçok modelleri var hangisi senin işine gelir bilemem. direk cd ye yazan modelleri de var dvd mesela. istedigin belirli özelliklerini ve nekadar ayırabilecegini yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.
    Merhaba, kamerayı sadece görüntü çekmek için kullanmayı düşünüyorum. Fotoğraf kalitesinin düşük olacağını tahmin ediyordum, onun için ayrıca bir fotoğraf makinası almak istiyorum.

Benim sorduğum model kasete kayıt yapıyor. Dün Teknosada bir makina daha dikkatimi çekti. CANON DC 10 DVD VİDEO KAMERA (http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO _KAMERA&CS_Category=_SBA_164_1662_457_1791&T_Categ ory=_DIJITAL_KAMERA164) bu da dvd ye kayıt yapıyormuş ve büyük bir kampanya var. Şimdi öncelikle size şunu sormak istiyorum; kaset, cd veya dvd görüntü kalitesi ve saklama koşulları yönünden hangisi daha avantajlı? Ya da hangisini tercih etmeliyim? Çok profesyonel çekim yapmayacağım, aile içi ya da akademik toplantılarda kullanmak üzere alacağız kamerayı.

Ne önerirsiniz? Daha doğrusu hangisini önerirsiniz?

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Rozen

1. si illaki sony alacaksan sony nin kendi mağazalarından almanı tavsiye ederim hem daha hesaplı hem kampanyaları var...

2. si Panasonic NV-GS180 modeli araştırmanı öneririm çekim kalitesi renk ayarı %100 ayrıca öyle 15 saat şarj sorunu falan yok 3CCD+2.88 MP foto çekim..Bimeks fiyatı 1.099 YTL 12 ay taksik imkanı var..

3.sü DVD çekimli olanların çekim kalitesi düşük satanların söylediği

4.sü İyi yolculuklar

Re: fundacım

MİRBE yazdı:
    1. si illaki sony alacaksan sony nin kendi mağazalarından almanı tavsiye ederim hem daha hesaplı hem kampanyaları var...

2. si Panasonic NV-GS180 modeli araştırmanı öneririm çekim kalitesi renk ayarı %100 ayrıca öyle 15 saat şarj sorunu falan yok 3CCD+2.88 MP foto çekim..Bimeks fiyatı 1.099 YTL 12 ay taksik imkanı var..

3.sü DVD çekimli olanların çekim kalitesi düşük satanların söylediği

4.sü İyi yolculuklar

Teşekkürler fundacım, sony'nin mağazasında problem yaşadık, eşim pek sıcak bakmıyor, bu yüzden başka yerlere bakıyoruz.

Panasonic NV-GS180'yi inceleyeceğim

Bana da kaset daha mantıklı geliyor. Teknoloji özürlülüğümden olsa gerek

Dönüşte resimleri becerebilirsem yükleyeceğim, teşekkürler...