kızamık aşısı aşı takviminde 9. aydan 12. aya alınmış.biz 9.ayda vurulduk."ee ne olcak şimdi?"bir dahaki ay görüşmesinde doktora ilk soracağım soru.
neden değiştirmişler acaba? bilgisi olan?
kızamık aşısı aşı takviminde 9. aydan 12. aya alınmış.biz 9.ayda vurulduk."ee ne olcak şimdi?"bir dahaki ay görüşmesinde doktora ilk soracağım soru.
neden değiştirmişler acaba? bilgisi olan?
kIZAMIK AŞISINI BİLDİĞİM KADRIYLA ŞİMDİ 12 AYDA YAPIYORLAR SİZ SAĞLI OCAĞINDAMI YOKSA DIŞARIDAMI YAPTIRDINIZ O ZAMAN TARİHLERİ DEĞİŞİYOR
devlet işi bu iyi araştırmak lazım.
tek doz sendromundan bir sürü çocuk heba oldu. allah korusun.
özele sor bakalım ne diyecekler.
biz de kızamık aşımızı 12.ayda yaptırdıkk
9 ayda olan iptal olduu onu yaptırmıyortsunuzz
ee yaptırmışsanız da 15.ayda tekrar yaptırıyorsunuzz
doktorumuz kendi yapıyor.ithal aşı vurduruyoruz biz.
O zaman tarihleri değişiyor. sağlık ocaklarında 12 ay ve 15. ay da yapılıyor
İlkini 9. ayda yaptırdık.ikincisini 15. ayda yaptırmamız gerekiyor
Sağlık ocakları daha farklı bir takvim istiyorlar mesela su çiçeği aşısı sağlık ocaklarında zorunlu değil.
Bizde 9.ay da yaptırdık 12.aya alınma sebebi 9. ayda tam bağışıklık sağlanamıyormuş 15.ayda doktorumuz kızamık kızamıkçık kabakulak aşısı yaptı.Birde okula gidince olacak dedi şuanda kkb aşısı sağlık ocaklarında yapılmıyor 14 ytl aldık ve drumuz yaptı 9.ayda olduğu aşıda hafif döküntü ve ateş yaşamıştık ki normalmiş bende korktum yine olurmu diye doktorumuz olmayacak bağışıklığı var dedi ve çok şükür bir problem yaşamadık.
benim kafam karıştı.
9. ayda kızamık aşısı sağlık ocağında yapıldı.
karma aşılarını kendim 5'li olarak yaptırdım.
şu an 21 aylığız ve ikinci kızamık olmadık. aşılarla ilgilenen ebe aşı kartının tam olduğunu söyledi.
98 doğumlu olan kızıma ilki 9 aylık yapıldı ikinci ilkokul1 de yapıldı.
ayyy kafam karıştı..
kızamık kızamıkçık kabakulak için geç mi kaldık.
9 ayda yapılan aşının ikincisi ne olacak şimdi.
offf benim de iyice kafam karıştı.allah vere de altından bişey çıkmasa....