3 adet küçük soğan
2 diş sarmısak
Yarım kilo domates
50 gram çekirdeksiz zeytin
1-2 dal kekik ya da 1 çay kaşığı kuru kekik
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
2 dilim tost ekmeği
100 gram rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz,karabiber,toz şeker


Soğan ve sarmısağı soyup küçük küpler halinde doğrayın.Domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayın.Zeytinleri ikiye bölün.Kabağı yıkayıp 2cm. büyüklüğünde parçalar halinde kesin.Kekiği yıkayıp kıyın.

Fırını 225 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın.Bir tencerede 2 çorba zeytinyağını kızdırın.Kabağı yağda kavurun.Soğan ve sarmısağı ekleyip kavurmaya devam edin.Kekik ve zeytinleri ilave edin.Tuz,karabiber,toz şeker ve limon kabuğu ile tatlandırın.

Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip içini ufalayın.Kaşar peyniri ile karıştırın.

Borcamı yağlayın.Domates ve kabağı karıştırıp borcama alın.Üzerine peyniri serpin.Fırına koyup 5-10 dakika pişirin...

Not:Kuru kekik kullanacaksanız piştikten sonra üzerine serpin...