1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Magic Life Sarıgerme hakkında olumlu olumsuz görüşleri olan var mı ? Tatile çıkmaya uğraşıyoruz da:)

Tabi çıkabilirsek..

Şimdi bebek olduğu için havaalanına yakın yerleri tercih ediyoruz mecburen.Bodrum'u eledik. Marmaris havaalanına uzak diye çekiniyoruz. Malum bizim küçük hanım uzun araba yolculuklarında burnumdan getiriyor.

SArıgerme tarafında karar kıldık gibi. Aldiana'ya 2 sene önce gittik. İber oteli tavsiye etmiyorlar pek.

MAgic Life' e gidelim dedik .BEn de sizlere tecrübelerinizi sorayım dedim.

Evet bekliyorum

Re: Magic Life Sarıgerme hakkında olumlu olumsuz görüşleri olan var mı ? Tatile çıkmaya uğraşıyoruz da:)

Magic Life tesisleri güzel Durudan önce Bodrum tesislerine gtmişliğim var

Sanırım beğenirsin...

Nuray :)

Nerelerdesin sen ya ? Bir kayboldun pir kayboldun. Benim gözüm seni hep aradı haberin ola

İnşallah ters giden bir şeyler olmamıştır ve her şey yolundadır. O minik mıncırıgını öpüyorum

Re: Nuray :)

saol hatice bende sizi özledim ve son üç haftadır da ziyaretçi olarak takip ettim
    çünkü bir türlü login olamadım
    neyse bugün becerdim
    artık aranızdayım

sanada şimdiden iyi tatiller
    öptüm senin ufaklıklarıda....
    Görüşmek üzere

Re:

Hatice'ciğim, sana tecrübe olarak söyleyebileceğim Sarıgerme sahilinin süper güzel bir sahil olduğu.. Magic Life'da tatil yapmadık ama yine Sarıgerme'de Amiga Park'ta (şimdiki ismi farklı, el değiştirdi çünkü) tatil yaptık.. Sarıgerme sahili sit alanı olduğu için koruma altında, akşamları çöpler teker teker ayrı poşetlere toplanır, tavuskuşları, ceylanlarla birlikte olursun (deniz kenarında çok güzel bir yeşil alan yapmışlar hayvanlar için).. Çok geniş ve tamamen kumluktur sahil, tek bir taş bulamazsın (onları da topluyorlar).. Magic Life zaten sayılı olan üç beş tesisten birisidir o sahilde..

Eğer gidersen bir zamanlar benim yaptığım gibi sahilden Baba Adası'na kadar yüzeyim deme sakın ama , tam 1 saat 45 dakika yüzmek zorunda kalırsın geriye dönmek için.. Bu da bir uyarıdır tarafımdan..

Giderseniz çok beğeneceksiniz ve güzel bir tatil geçireceksiniz çok büyük bir olasılıkla canım..

Re: türkan

Adaya kadar yüzmek mi ? Pışıkkkkk

O kadar delirmedim.Ben o adaya gidip geri gelene kadar kızım açlıktan helak olur

Zaten çok iyi yüzemem. Paletlerle olabilir..

Re: türkan

Anjinsan yazdı:
    Adaya kadar yüzmek mi ? Pışıkkkkk

O kadar delirmedim.Ben o adaya gidip geri gelene kadar kızım açlıktan helak olur

Zaten çok iyi yüzemem. Paletlerle olabilir..
    Ben yüzmüştüm valla (en çatlak cesareti tecrübelerimdendir kendileri ), bazı arkadaşlar boşuna çatlak yengeç demiyorlar bana..

anjinsan

Arkadaşım gideceğin yerle ilgili bilgim yok. Fekat tesis ile ilgili bilgim var 4 sene önce gitmiştim belek'teki magic life'a. Tesis harikaydı nasıl anlatılabilirki rüya gibi kaç tane havuz vardı bilmiyorum o kadar çoktu yani. Yemekleri benim için en önemlisi bu zaten tek kelime ile muhteşem her akşam aşçıyı tebrik ettim. Bu kadar güzel olabilir yani yemekleri tesisin güzelliği. Benim için en önemli olan bir şey daha vardı o da havuzun derinliği ben derinde yüzemem 1,50 cm havuzundan hiç çıkmadım. denizine girmedim çünki akdenizi çok sevmem hamam gibiydi suyu bir de karettalardan dolayı pisti (tuvaletlerini yapıyorlar ayıptır söylemesi)
    Senin gideceğin yerin denizi eminim ki çok güzeldir zaten yazılanardan anladığımda bu.
    kararınızı verdiyseniz size iyi tatiller iyi eğlenceler dilerim.

Re: Magic Life Sarıgerme hakkında olumlu olumsuz görüşleri olan var mı ? Tatile çıkmaya uğraşıyoruz da:)

Tesis hakkında bir fikrim yok ama ablamlar yıllar önce Sarıgerme'ye gitmişlerdi. Galiba İber Otel'de kalmışlardı. Döndüklerinde sivrisinekler tarafından ısırılmadıkları yer kalmamıştı. Ama ne ısırmak, resmen koca koca yara gibiydi. Bir daha Sarıgerme'ye gitmeye tövbe etmişlerdi. Sinek ve sivrisinekler ile mücadele yapılmadıysa dikkatli olun.

İyi tatiller,
    Sema

mırnık yazdı:
    Tesis hakkında bir fikrim yok ama ablamlar yıllar önce Sarıgerme'ye gitmişlerdi. Galiba İber Otel'de kalmışlardı. Döndüklerinde sivrisinekler tarafından ısırılmadıkları yer kalmamıştı. Ama ne ısırmak, resmen koca koca yara gibiydi. Bir daha Sarıgerme'ye gitmeye tövbe etmişlerdi. Sinek ve sivrisinekler ile mücadele yapılmadıysa dikkatli olun.

İyi tatiller,
    Sema
    Dalyan, Köyceğiz, Sarıgerme sahilleri sit alanı olduğu için sivrisineklerle mücadele adına doğaya zarar verilmemesi için hiç bir şey yapılmıyor.. O yüzden oralardaki bütün tesislerde sinek OF kullanılıyor, masaya otur oturmaz sürmeye başlıyorsunuz hatta bu konuda garsonlar da oldukça yardımcı oluyorlar ..

Hiç unutmuyorum Dalyan'dayız, akşam yemeği için çok güzel bir restauranta gittik, baktık masada OF var, Hasan tam elini attı sürecek güzel bir garson kız gelmişti yardımcı olabilir miyim diye.. Turistlere hep sürüyorlarmış o yüzden alışıklar.. Biz de sürdürmüştük ..