Herkes mışıl mışıl uyurken, ben, erken kalkıp spora gidiyorum. Yüzme sonrası örneğin sabah'ın 8'inde hamam'a giriyorum.:-x (Başka türlü vakit yok) Şirkete bir geliyorum ki gözler kan çanağı, kıprkırmızı surat
Akşamları deseniz, sabah bırakılan gazeteyi gece 23,00 civarı okuyabiliyorum.. (Günün olayları çoktan bitmiş oluyo.. eskimiş haberleri yeni okuyorum )
Alışverişimi, kuaförümü çalıştığım iş yerinde öğle molasına sığdırıyorum. (allahtan öğle yemek molası var)
Elimde okuduğum kitabı boş bulduğum her an çantamdan çıkarıyorum. Kuaförde sıra beklerken, her türlü toplu taşıma aracında giderken, ayşima çizgi film seyrederken, çorba karıştırırken vb.
hedef koyun koyun demişsiniz de.. zamanı nasıl ayarlayacağımızı söylememişsiniz.. İngilizce öğrenmem şart.. Ha bire! iyi bilmediğim bu dilde rapor hazırlıyorum. çıldırıyorum.:-x
Bugün fotoğraf atölyesine başlamam gerekiyordu. 2 ay sürecek. yine ertelemek zorundayım. tatillerim var..
18 yaşımdan beri 5 kere ingilizce kursuna gitmiş yarım bırakmış.. 1 kere fotoğraf atölyesine başlamış. yarım bırakmış biriyim.. daha ne diyim.
İşin ilginci bir türlü düzene koyamıyorum kendimi.. Akşamları ya çok erken saatte uyuya kalıyorum. Ya da geç saatlerde yatıyorum. kendimi yorgun hissediyorum..
Akşamları biraz daha uzun olsun istiyorum.
NAsıl dinleniyosunuz.. Bana onu söyleyin..
İşte eyle.