Merhabalar,
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonunu yasayanınız var mı cunku esimle beraber cıldırmak uzereyiz,lokosit oranı 5-6'da sabitlendi..
adem-irem çubukcu
Merhabalar,
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonunu yasayanınız var mı cunku esimle beraber cıldırmak uzereyiz,lokosit oranı 5-6'da sabitlendi..
adem-irem çubukcu
Oncelikle gecmis olsun.Oglumun kucuklugunde yasadık.surekli tekrarlayan ıdrar yolu enfeksıyonu nedenıyle lokosıt sureklı yukselıyordu.İdrak kulturunde sureklı proteus mikrobu uremesi oluyordu.bılemıyorum sızınkıyle aynımı fakat bız son cozum olarak sunnet ettırdık ve bu sorun sona erdi.Tekrardan gecmis olsun diliyorum..adem74 yazdı:
Merhabalar,
adem-irem çubukcu
GEÇMİŞ OLSUN.
Oğlumda da sürekli olurdu. 1.5 yaşında sünnet ettirdik. Sonrasında hiç problem kalmadı. Geçmiş olsun. Zaten dr'unuz da önermiştir.
Geçmiş olsun.
Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonunu kimin geçirdiğini anlayamadım ama (siz mi, oğlunuz mu, eşiniz mi ) inşaallah en kısa zamanda atlatırsınız bu problemi.. Geçmiş olsun..
Bizim böyle bir problemimiz olmadı şimdiye kadar o yüzden pek tecrübem yok bu konuda.. Doktorunuz size gerekenleri söyleyecektir zaten..
Aynen biz de oğlum 1,5 yaş civarında iken yaşadık bu problemi (proteus oluşuyordu sık sık). Antibiyotik tedavisi uygulandı her seferinde. Sünneti ciddi ciddi düşündük. Doktorumuz çok ayrıntılı tahliller yaptırdı vs. Organların ultrasonu çekildi, film çekildi, idrarın geriye kaçıp kaçmadığına bakıldı ki bu çok önemli.Bir süre sonra bizim problemimiz sünnete gerek kalmadan kendiliğinden problem çözümlendi. Erkek çocuklarında bu problem daha sık yaşanıyor. Bu konuda en doğrusunu doktorunuz söyleyecektir.blue yazdı:
Oncelikle gecmis olsun.Oglumun kucuklugunde yasadık.surekli tekrarlayan ıdrar yolu enfeksıyonu nedenıyle lokosıt sureklı yukselıyordu.İdrak kulturunde sureklı proteus mikrobu uremesi oluyordu.bılemıyorum sızınkıyle aynımı fakat bız son cozum olarak sunnet ettırdık ve bu sorun sona erdi.Tekrardan gecmis olsun diliyorum..adem74 yazdı:
Merhabalar,
adem-irem çubukcu
Merhabalar,
Cok tesekkur ederim cevabınız icin ama bizimki nerdeyse kronik hale geldi bugun ureme sonucunu aldım fakat gene aynı bakteri üremiş (PESUDOMONAS)ne yapacagımız sasırdık bu bakteri hakkında bilginiz ve ya oneriniz var mı?
tekrardan tesekkurler
irem çubukcu
Merhabalar,
Cok tesekkur ederim cevabınız icin ama bizimki nerdeyse kronik hale geldi bugun ureme sonucunu aldım fakat gene aynı bakteri üremiş (PESUDOMONAS)ne yapacagımız sasırdık bu bakteri hakkında bilginiz ve ya oneriniz var mı?
tekrardan tesekkurler
irem çubukcu
Merhabalar,
tekrardan tesekkurler
irem çubukcu