Arkadaşlar biraz önce internette gezinirken sitenin birinde okudum bunları.
ya sizce........?
BENCE ;
İYİ Kİ .......İyi ki oğlumu doğurmuşum.(aldırmayı düşünüyordum)Çünkü onsuz zaten hayat yokmuş.Yaşadığım sadece anlamsız bir rüyaymış.Bebeğimden sonra o kadar güzel bir dünyaya kavuştum ki
KEŞKE.........Keşke daha önce oğlumu doğursaymışım.Bunca zaman boşuna nefes almışım.Yaşadığımı sanmışım......
[size=small]HAYATIMIZDAKİ İYİ Kİ'ler[/size]
İyi ki sempati yeteneğimiz var ne kadar sık kullanırsak insan ilişkilerinde o kadar mutlu olacağımıza inanıyorum."
Mahmut Sariyaz
"İyi ki saygı, sevgi ve güven var. Bu duygularımızın birinin eksikliğinde diğerleri de anlamsızlaşıyor. Ne büyük bir haz o ilişkide üçünü birden yaşayana!"
Mahmut Sariyaz
"Canım anneannem iyi ki varsın iyi ki yanımdasın ve yine iyi ki anneannemsin. Seni çok seviyorummmm!!!"
Elif
"İyi ki annem var ve ayrıca iyi ki kardeşim var yoksa ben kimle kavga ederdim, zamanımı nasıl geçirirdim?"
Eda
"İyi ki sevmeyi biliyorum )"
Hatice
"İyi ki o içimi okuyabiliyor, yoksa bu yaşam şekliyle nasıl anlatabilirdim onu ne kadar sevdiğimi ve hatalarımdan sadece onu incitecek diye sakındığımı ve korktuğumu. İyi ki o var çünkü içimi yalnızca o biliyor..."
Dilek
"İyi ki 6 çocuğum var."
Kenan Yiğit
"İyi ki gözümüzle göremediğimizi, kulağımızla işitemediğimizi elimizle dokunamadığımızı ruhumuz görüp, işitip, dokunuyor."
Mahmut Sariyaz
"İyi ki kendime hesap vermek zorunda değilim. İnsanlara hesap vermekten bin kat daha zor."
Mahmut Sariyaz
"İyi ki şükür var.(Hep Allah'a şükür elhamdülillah deriz bu demek midir ki her şeyim var teşekkürler Allah'ım. Bence burada aşılanmak istenen bir merhamet duygusu olmayanı düşünmek ve ona vermek. Dinimiz mutluluğun bu ince sırrını bize sunuyor. Düşünürsek sadaka, zekat vermek bir görev değil de bize huzur veren unsurlardır. Müslümanlığın şartları değil de bizi mutluluğa götüren sırları desek daha doğru olmaz m? Ben orta halliyim verecek çok bir şeyim yok diyenler çıkabilir ama herkeste doğuştan var olan bir zenginlik var o da sevgi!)"
Mahmut Sariyaz
"Dediğim gibi iyi ki böyle bir site var. Çok sıkıldım internette bilgisayar tecavüzcüleriyle boğuşmaktan. Tuzak reklamlar ve ne işe yaradığını bilmediğim ama bir rahat vermeyen saldıralar. Ne güzel ki tertemiz bir site... Merak ediyorum ama böyle hiç bir işe yaramıyor mu? Site yani site sahibi için tuzak reklam almayınca para kazanılmıyor mu? Sevgiler... Devamını dilemekten başka seçenek yok."
İbrahim
"İyi ki Allah bize bir kalp ve zihin vermiş, iyiyi bulabilmemiz için.(istemek yapmanın yarısıdır)"
Mahmut Sariyaz
"İyi ki iyi sözü var. İyiyi görüp, idrak edip yapabilmemiz için."
Mahmut Sariyaz
"İyi ki sevgiyle, inançla dolu bir kalbim var. İyi ki hala insanlara güvenip sevebiliyorum. İyi ki ailem ve sevdiklerim ve sevenlerim var. Allah'ım sana şükürler olsun iyi ki Müslüman bir ailenin çocuğuyum. Teşekkürler...."
Döne
"İyi ki sevmenin kıymetini bilen insanlar var ve iyi ki bu insanların kıymetini bilen sizler varsınız..."
Recep
"İyi ki o var."
Mahmut Sariyaz
"İyi ki bu siteyi hazırlamışsınız. İnsan yeni şeyler öğreniyor bu sayede."
Cüneyt
"Böyle çok sade ama muhteşem bir site yaptığınız için teşekkür ederim."
Yusuf
"İyi ki sevgi denen bir şey var. O da olmasaydı bizler ne yapardık? Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..."
Hülya
"İyi ki bu siteler gibi siteler yapmayı akıl eden insanlar var.TEŞEKKÜRLER !!!!!!!! çok ama çok beğendiiiiim!!!!"
Burcu
"İyi ki inançlıyım çünkü su anda inanmasaydım zannediyorum bu yazıyı yazmak için burada olmazdım.! Bu inancı bana kim aşıladı bilmiyorum ama iyi ki aşılamış çünkü dinle ilgisi olmayan bir hayat yaşasam dahi hayatıma mâna veren bu içimde ki güç.O gücün kuvveti beni gülümsetiyor, ayakta tutuyor ve hayata sevinçle ve umutla bakmama yardımcı oluyor. İyi ki kalbim O'nunla dolu. Hakikaten soluk bile alamayacak kadar hayatı taşıyamayacak haldeyim!!!!!"
[size=small]HAYATIMIZDAKİ KEŞKELER[/size]
Keşke; zalimin zulmüne dur diyebilecek daha çok cesur yürekler olabilse...."
Neslihan
"Keşkeler bürümüş benliğimizi yaptığımız hataları göremez olmuşuz onları tekrar tekrar yapıp ah keşke yapmasaydım. Asıl önemli olan dünyadaki keşke mi yoksa ahretteki keşkemiz mi iyi düşünüp Allah (cc.) huzurunda keşke ya Rab keşke demememiz olacaktır. Allah razı olsun."
Pover
"Keşke inanmayanlar bu siteye girip de güzel şeyleri kirletmese."
Ahmet
"Keşke aldatılmanın bu derin acısını hiç yaşamasaydım. Bu acıyla birlikte ben de yok olup gideceğim."
Dilek
"Keşke onun ateşini, acılarını sindirebilsem ve keşke tertemiz olduğuma inansa. Keşke o iftiralarla içimde açtığı yarayı görebilse de bana inansa keşke... Keşke onun elinden başka bir el elime değmediğine inansa. Keşke el ele verip bütün bunların iftira olduklarını çözsek ve şüphelerini yense keşke. Keşke Allah'ım bana bir kuvvet verse de ona her şüphelendiğinin bir iftira olduğunu bir filim gibi izletebilsem. Keşke problemlerimize harcadığımız enerjiyi çözmeye harcasak Keşke dememize gerek kalmazdı KEŞKE..."
Filiz
"Keşkeler olmasaydı hayatın nasıl olduğunu anlar mıydın?"
Hakan
"Keşke sana değerinden fazla değer vermeseydim...Ogün'e"
Elif
"Keşke dünyaya şu zamanda değil de daha önce gelseydim. Keşke şu zamanın kötülüklerini görmeseydim (eskiden de vardı ama). Keşke eskisi gibi adalet olsaydı."
Züleyha
"Keşke aşık olsam."
Ela
"Keşke Emre Belözoğlu'na ulaşabilsem"
Eda
"İnsanoğlu hayatta yaşadığı sürece kendine gerçek bir dost sadık bir eş sırlarını dertlerini hep paylaşmak için ister ama gün geldiğinde aralarına kin ve nefret girdimi bilmez ki paylaştığı sırlar kurşun olur onu ta yüreğinden vurur, oysa insanoğlu ne kadar nankör bizim rabbimiz bizimle ne sırlar paylaşmış biz onu okumaktan aciziz keşke gerçek dostu bulabilsem."
Veysel S Mamusali
"Keşke şimdi İstanbul'da ve Yılmaz'ın yanında olsaydım ne yazık ki Ankara'da ve iş yerindeyim."
Arzu
"Keşke bazen söylediklerimi yutmak zorunda kalmasam..."
Vet
"Keşke bütün keşkeleri toplayıp çöpe atsam."
Enis
"Geçti ömrüm geçti boşa dönemem ki artık başa, bakmayın gözümdeki yaşa onunla geldim bu yaşa.."
Dadaş
"Keşke hiç 'keşke' demesem..."
Esra
"Keşke hayallerim gerçek olsa."
Ertuğrul
"Keşke hiç keşke demeseydim."
Hakan
"Keşke seni ne kadar sevdiğimi ve senden ayrılınca ne kadar acı çektiğimi bilseydin... Bütün hislerimi... Seni unutmadığımı..."
Derin
"Keşke bu siteyi daha önce açsaydık."
Aynur Karasu
"Günün resimlerini ilgiyle takip ediyorum ve bu resimlerin duvar kağıdı olarak bilgisayarımı süslemesini istiyorum ancak resimlerin boyutları 800x600 bilgisayarıma küçük geliyor. 1024x768 büyüklüğündeki resimleri de görmek dileği ile."
Kadriye
"Keşkenin iyikisi ders almak olmalı değil mi?"
Mahmut Sariyaz
"Keşke problemlerimize üzülmeye harcadığımız enerjiyi onları çözmeye harcasak."
Mahmut Sariyaz
"Biz yurt dışında yaşıyoruz kültür din edep buradaki insanlarda çok zayıf. Keşke daha iyi olsaydı. Biz değil ama çocuklarımız biraz tehlikede sanırsam..."
Dudu Davran
"Keşke el ele verip güçlükleri açsak ve açık sözlü olsaydık."
Meçhul
"Keşke insanlık tüm dinlerin etkisinden bağnazlığından kurtulsa. Hırsızlık yaparsan el kesmenin, zina yaparsan taşlanarak öldürmenin, şahit gerekirse 1 erkek 2 kadın gerek olmasının yanlış olduğunu görebilsek."
Biz
"Keşke gerçek bir Müslüman olabilsem."
Haq
"Keşke onun acılarını sindirebilsem ve keşke içimdekileri görebilse... Keşke durum başka olsa başka şartlarda karsılaşsaydık onunla... KEŞKE BUNLARI BİLSEYDİ..."
Meçhul
"Keşke benim sayfama da çok kişi girse...!!!"
Mert
"Keşke keşke sözü olmasa."
Döne
"Keşke herkes dua etmeyi bilse ve Allah'ı sürekli ansa..."
Recep
"Keşke sitenizde farklı bir arka plan rengi kullansaydınız."
Lale
"Keşke daha önce anlasaydım namazın ehemmiyetini ve Allah'a ibadet etmeyi keşke.....!"
Mehmet
"Keşke şu an yaptıklarımı çok önceden yaparak başarıya daha erken ulaşsaydım."
Emine
"Hayatımızda keşke olmasaydı, geri dönüp baktığımızda bu gün tekrar keşke dememiz kaçınılmazdı."
Okan
"Keşke yaptığım hatalardan ders almayı başarabilsem ve bir daha asla yapmasaydım."
Melis
"Anneliğin acısını tatmasaydım keşke!"
Meltem
"Keşke, bana keşke dedirten şeyleri yapmasaydım."
Büşra
"Allah kimseye keşke yapmasaydım dedirtmesin..."
Hülya
"Keşke keşke kelimesini kullanmadığımız bir hayat yaşayabilsek!!!"
Burcu
"Keşke ameliyat olmasaydım."
Yaşar
"Keşke daha çok tahsil yapsaydım"
Nahit
"Keşke keşke diyecek şeyleri yapmasaydım."
Rukiye
"Seni hiç sevmemiş tanımamış olsaydım keşke excelance..."
Ayşegül
"Keşke hiç keşke dememiş olmayı dilemek için keşke diyeceğim bir olayı hiç yaşamamış olsaydım keşkee..." Sefkan
"Keşke bu siteye girmeseydim..."
Abdullah
"Keşke hayatımızda yaptığım küçük hataları düzeltebilseydim hayat gerçekten yaşamaya değer geçirdiğimiz zamanı çok iyi değerlendirmek dileğiyle sevgiyle kalalım..."
Emel
"Keşke bu kadar açık sözlü olmasaydım..."
Meryem
"Keşke seni sevmeseydim..."
Hüsran
"Keşke savaş diye bir şey olmasaydı.Çünkü savaş bir çok insanın ölümüne neden oluyor.Sizinde gördüğünüz gibi Amerika'nın sadece bir petrol için savaşması bir çok ölüme neden oldu.Keşke savaş olmasa.Bir de keşke hayatta her şey barış içinde yaşansa keşke..."
Kübra
"Keşke her şeyi açık açık söyleyebilsem..."
Hatice