Ne yazıcağımı ne yapıcağımı bilmiyorum tek bildiğim bunu birileriyle paylaşmazsam çatlıyacağım.Eşimin eskiden beri internet üzerinden tanıştığı bayanlar vardı,arkadaşlık sitelerinden ne kadar uğraştıysam vazgeçiremedim.artık alışkanlık haline geldi şifrelerini bulup üyeliklerini sildim msn sini bulup şifresini değilştirdim ama nafile adam gidip yeni msn alıyor ya.Artık bırakmıştım peşini çünkü en son aldığı msn yide benim yanımda açmaya başladı,telefonlarıda hep açık,ama yine yakaladım başka adres almış şu çoklu msn de hiç iyi olmadı hepsini bir açıyo.Bende bugün yeni bir msn aldım onu ekledim tabi ben olduğumu bilmiyor.bana cep telefonunu verdi burdan tanıştığı kızlardan bahsetti,ben kendimi hemşire olarak tanıttım 2 tane daha bulduğu hemşire varmış ama arkadaşlarmış ve onlardan birini daha önce yakalamıştım o kızla görüşüp görüşmediğini bilmiyordum bana yani yeni tanıştığı bayana görüştüğünü söyledi.şimdi bana boşan diyeceksiniz çok denedim ama 2 tane kızım var yaşları çok küçük üstelik benim kimsem yok annem babam vefat ettiler çalışmıyorumda,eşime birşey belli etmiyorum evde çok mutluyuz bana karşı çok iyi çocuklarına karşıda öyle bir dediğimizi iki etmiyor, arasıra iş bahanesiyle gidiyor bazı geceler gelmiyor işleride gerçekten çok yoğun iki iş yaptığı için anlıyamıyorumda bir bayanlamı yoksa gerçekten iş içinmi gidiyor.Baskıcı,çok soru soran,sıkan bir kadın olmamak içinde ona hiçbirşey sormuyorum,3 maymunu oynuyorum yani.huzurlumuyum evet çünkü çocuklarım çok mutlu ben mutlumuyum çocuklarım mutlu olduğu için evet ama eşimin gözü dışarda olduğu için hayır.
bugün bana yani yeni tanıştığı bayana bir sürü palavralar attı 2 evi varmış 2 arabası,bekar,işten evliliğe fırsatı yokmuş falan...eşim bugün iş için izmire gidecekti ve gittide.bana yani yeni tanıştuığı bayana da bugün izmire geleceğim yarım saatte olsa görüşelim seni evine bırakayım,birlikte bişeyler içelim diye tekliflerde bulundu.Bende ctesi akşam buluşalım dedim o gün düğün var bakalım ne diyecek diye erkek arkadaşlarla düğüne gitcez ancak gündüz görüşebilirz dedi.en son cuma akşamı buluşalım dedim tamam dedi kabul etti bana cep numarasınıda verdi gece arıyabilirmiyim dedim tabi sorun olmaz daha iyi konuşuruz dedi.ne kadar rahat ya çıldırcam bu adam hiçmi takmıyor beni(bana bir kere bana muhtaçsın ne olursa olsun benden ayrılmazsın çünkü gitcek yerin yok demişti)Ben napayım bunlara gözmü yumayım yine aynı şekilde bilmiyor gibi yoksa bildiğimimi söylesem bu sefer aramız bozulacak daha çok yapıcak.acaba benmi gitsem buluşma yerine.üfff o da çok zor olcak 2 çocukla hem çok basit olmazmı yani kendime yakıştıramıyorumda.
Annem yaşında bir abla var o azçok eşimi tanıyor benide çok iyi tanıyor o bunlara gülüp geçiyor bıkacak yakında ses çıkarma diyor ama nereye kadar benim çocuklarımın rızkını başka kızlara yedirmesi doğrumu.ay ne olur bişeyler söyleyin