1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Gerçekten de çok mu zor?

Merhaba arkadaşlar;
    Nil'e doğumundan bugüne dek anneannesiyle birlikte baktık. 5.5 aydır biraz İstanbul'da, biraz Çanakkale'deydik. Bu arada ben ücretsiz izne ayrıldıım ve artık Nil'e yalnız bakacağım. Çanakkale'de bana yardımcı olabilecek hiç kimsem yok, bunaldığımda yardımisteyeceğim bir tekkişi bile. Eşim zaten yorgun ve geç geliyor. Hem bebeğe, hem ev işlerine, temizliğe vs. nasıl yetişeceğimi düşünerek endişeneniyorum.
    Sizler nasıl yapıyorsunuz? Destek ve düşüncelerinizi bekliyorum .

Re: Gerçekten de çok mu zor?

Selam Nily,
    Sen yine bayagi sanslisin..Hic degilse 5,5 ay yaninda birileri olmus...Ben dogumumdan bugune kadar (18 aylik suan) yalnizdim..Ama esimin yardimlarini da hafife alamam yani...Sagolsun cok destegini gordum...Hic endiselenme hersey ogreniliyor..Zmanla buna da alisirsin..Bir iki dengesizlik olur baslarda sonra alisirsin...Bebisinle yanlizligin tadini cikart derim ben....Uzulme ustesinden gelinmiycek birsey degil bu saydiklarin...Sana basarilar....Tatli kizini op benim icin....

Benimde annem sag olmadigi icin bende hep yalnizdim...

Ama tatli yorgunluklar ...

Hepsinin ustesinden gelecegine inaniyorum..

Nil'e ve sana sevgiler....

SAGLICAKLA KALIN...

merhaba yine sanslisiniz ki 5.5 aydir bir desteginiz v armis ben yurtdisinda yasiyorum ve 10 aydir yalniziz ama herseyin ustusinden geliniyor hic merak etmeyin ..bebegimle ugrasmak onunla zamanimi gecirmek gercekten cok zevkli..umarim ki sizde zorlanmadan ustesinden gelebilirsiniz bebesinizle birlikte mutlu gunler dilerim.....

5. Re: Gerçekten de çok mu zor?

hmmmmm bence isleri bitirecek cocuguna mükemmel bakacak ve hata canin bile sIkIlacak...ben Ceykani 18 ayliga kadar yalniz baktim Robertle ceykan 1,5 yasindayken ayni eve tasindik daha önce geliyor ama yine de kendi evinde gibi hissetmiyordu...ne var bunda kadinlar güclüdür herseyin üstesinden gelir biraz kendine güven bu konuda ne dersin??

6. Re: Gerçekten de çok mu zor?

Bebeğine doğduğundan itibaren bebeğime tek başına bakan ve ailesi başka şehirde yaşayan biri olarak, sznz hak vermemem mümkün değil. Biliyormusun çok zor bir iş bu fakat bir o kadar da keyifli, ben de zaman zaman birisi olsada şu bebişimi yarım saat oyalasa ben de bir kuaföre gideyim demiyor değilim.

merhaba
    evet ısınız gercekten bıraz zor ama mutlu huzurlu ve saglıklı bebegınızın yuzune bakınca hersey yoluna gırıyor ınanın bana olayları abartmayın enerjınızı dıkkatlı kullanın ornegın ev temızlıgınden once cocuk ve yemek konularını halledın sonra evın ıslerıne vakıt ayırın ve kendı gıdanıza ıyı bakın sız hasta olursanız onlara kım bakar sonra... sımdıden kolay gelsın

Ben ençok bebişle ilgilenirken evi darmadağın edip sonra da toparlayamayacağımı, karnımız zil çalarken bir lokma yiyecek bulamayacağımı filan hayal ediyorum, valla kabus gibi geliyor Hayali bile kötü, uygulamada bu raddeye gelmeyiz inşallah. Ben biraz pimpirikliyim zaten , başak burcuyum sonuçta
    Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar, yavaş yavaş moralim yerine geliyor yazdıklarınızı okudukça. Yalnız olmadığımı bilmek güzel bir duygu. Peki bu işleri hangi sırayla yapıyorsunuz, bebişleriniz hep yanınızda mı oluyor?

...

sana tavsiyem bebegin uyanmadan önce kalkman ve sabah kahvaltini hazirlaman, dus gibi isleri haletmen olur.... daha sonra o da uyaninca onun icin gerekli islerini haledersin..!!

daha sonra eger ilgilenmen gerekiyorsa onunla oynarsin ve tabii yaninda yemek yaparken seni izlerse ve seni görürse hosuna gidecektir..!!

ben oglumu genelde yanimda tasiyordum, eger mutfakta isim varsa onu da alip yaptiklarimi anlatiyordum!! bu gercekten ise yariyor ve aglamadan anneyi takip ediyorlar... haliyle uyuyacagi zamanda arta kalan islerini halledersin yada sende yorgunsan ( ki normal geceleri uyandigini tahmin ederek ) sende onunla biraz kestirki daha sonra yorgun, pili bitmis vaziyete olmaman icin...

son bir tavsiyemde hava nasil olursa olsun; mutlaka sIki giydirip arabasiyla gezdir derim.
    temiz hava sana ve ona cok iyi gelecektir.

simdilik aklima bunlar geldi...

sevgiler

10. Re: Gerçekten de çok mu zor?

Bende senin gibi pimpirkliyimdir. Biraz rahat ol ve herşeyi oluruna bırak.
    Hepsini gayet güzel yaparsın. Yetişemediğin yerde bırak biraz ev dağının kalsın
    Sağlığına dikkat et herşeyden önemlisi. Başarabilirsin Allah onun için kadınlara erkeklerden daha fazla sabır vermiş zaten