bebeklerde asd (kalp deliği) hastalığını yaşayan varmı. benim kızım da var şu anda kontrolleri yapılıyor ileri için ne olur bilgilernizden faydalanmak istiyorum.
paylaşırsanız çok sevinirim
bebeklerde asd (kalp deliği) hastalığını yaşayan varmı. benim kızım da var şu anda kontrolleri yapılıyor ileri için ne olur bilgilernizden faydalanmak istiyorum.
paylaşırsanız çok sevinirim
Malesef bu konuda hiçbir bilgim yok sana da geçmiş olsun . YBekleyelim bilgisi olan bir arkadaş çıkar zannedersem.
ARKADAŞLAR HİÇ FİKRİ OLAN YOKMU
LÜTFEN CEVAP VERİN
Aslında bir fikrim yok, ama bizim çocuk hastalıkları doktorumuz aynı zamanda çocuk kardiyoluğu idi. Bir gün muayene sırası beklerken, 1-1,5 yaşlarında çok tatlı bir kız çocuğu görmüştüm. Doğuştan kalbi delikmiş. Daha sonra bir operasyon geçirmiş ve ben gördüğümde çok çok iyi durumdaydı, her şeyi atlatmıştı.
Sevgiler.
canım çok geçmiş olsun.yardımcı olamadıgım içim özür dilerm.hiç bir bilgim yok...
Hic bir bilgim yok uzgunum , ama size ve kucuk prensesinize cok cok gecmis olsun demek istedim.
Geçmiş olsun. Benim de bir bilgim yok.
öncelikle hoşgeldiniz ve geçmiş olsun.
konu ile ilgili bilgim yok, ama bir doktor kontrolünde olmasına sevindim.
bir arama motorundan istediğin bilgilere ulaşabilirsin.
eğer tecrübelerimizi ya da etrafımızda böyle durumda olanlar var mı diye soruyorsan, yok.
sadece sorununa duyarsız kalmak istemedim.
konu ile ilgili bilgim yok ama çok üzüldüm çoooook geçmiş olsun
ınan hıc bır bılgım yok.cok gecmıs olsun..
umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur.