1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 31 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Çocuklarla ilgili forumlar niye ilgi çekmiyor?

Bana göre zaten bilinen konular

Çocuğumun ateşi çıkınca önce ilaç veririm, sürekli dereceyle kontrol ederim, ılık duş aldırırım, gün boyu ve gece takip ederim, ateş düşmüyorsa alır dra götürürüm.

İshal olunca haşlanmış patates, yağsız yoğurt, makarna ve bol su veririm vs günde 5 kereden fazla olursa daha sıkı takip ederim, hemen doktora götürürüm.

Kabız olunca da bitki çayları, kayısı, posalı yiyecekler, bir çay kaşığı sıvı yağ
    Diş çıkarırken ateş, ishal huysuzluk vb, sorunların da tam olmasa da az çok üstesinden gelmeyi biliyorum.

Ve tahmin ediyorum ki buradaki annelerin çoğu eğitimli ve birçoğu üstesinden gelebilir..

Bunlar örneklerdi tabi şimdi gelelim bu forumların niye ilgi çekmediğine

ben biri 13'üne girdi diğeri 27 aylık iki çocuk büyütüyorum bu sorunların hemen hemen hepsini belki de fazlasını yaşadım, bugüne kadar onlarca bu konuda kitap okudum, dr yardımı aldım, netten hergün hala aklıma takılan herşeye girip bakıyorum çok sıkıldığım olağanüstü bir durumda da siteden yardım da alıyorum herkes gibi..

Hemen hemen her dönem yaşanır bunlar niye çocuklarla ilgili forumlara ilgi gösterilmiyor, bu üstteki saydığım yöntemlerin dışında çok farklı bir yöntem var mı bildiğimiz, öyle bir foruma bilinçli birkaç ağızdan cevap yazılması bile yeterli, daha fazlası ya batıl inançtır, ya da kafa karıştırır..

Buradaki bu sitemlerin asıl nedenini merak ediyorum daha neler yazılmasını istersiniz bu tür forumlara, zaten buradaki insanların çoğu birkaç kişi hariç tıp eğitimi almış insanlar değil ve bildikleri yöntemleri hem de fazlasıyla açıklıyorlar..
    Şahsen ben konuya bakıyorum benim söyleyeceğim herşey söylenmiş cevap yazmıyorum başka ne yapabilirim, ya da hiç bilmediğim bir hastalık vs, bir sorun varsa cevap yazmamayı tercih ediyorum. Ya da cevap yazıp kulaktan dolma bilgilerle mi süslemeliyim?

Bütün bu sitemler niye? asıl öğrenmek istenilen nedir onu merak ediyorum?

Re: Çocuklarla ilgili forumlar niye ilgi çekmiyor?

Aştık bunları aştık

Arada oluyor işte. Ben de ille hep çocuklarla ilgili forum açılsın demiyorum ama bana bazen çok fazla abartı konular açılıyor gibi geliyor.onu da söyliyim yani

örtmenim, acaba ben ikinci ber çocuk doğurursam, size danışabilirmiyim, teşekkür eder, gözlerinzden öperim.

Bu arada formunuza katılıyorum, Gereksiz sitemler, hele de daha siteye yeni giren birisi için....

fazla merak cildi bozar birsencim

cogumuz ilk cocuk heyecanini attik,herseyi ezberledik,onlarca defa yazdik o yuzden.
    ha yeni uyelerde bizle ayni seyi yasamayi haketmiyor mu ??elbette ediyor ama site profili buyuk cocuklu anneler agirlikli olunca azinlikta olan kucuk cocuklular aradiklarini bulamiyor.
    Ama ben onlara gidin arama yapin bulun sorunuzun cevabini demekte istemiyorum cunku bebegim kucukken nasil kendime ozel cevaplar aradigimi hatirliyorum,en azindan dinlenilmekten nasil hosnut oldugumu.
    Cozum nedir bilemiyorum dogrusu ama ben artik kendimle ilgili bile pek birsey yazmiyorum,ne bilim icim kacti.
    Fakat sitem mesajlarini da sevmiyorum,biraz sabir gostermesi gerektigini dusunuyorum yeni uyelerin.
    Aman kafam daginik yazida oyle oldu iste boyle bi ruh halindeyim,bu arada tuvalete gitmem lazim.iyi gunner.

Selencik yazdı:
    Bana göre zaten bilinen konular

Çocuğumun ateşi çıkınca önce ilaç veririm, sürekli dereceyle kontrol ederim, ılık duş aldırırım, gün boyu ve gece takip ederim, ateş düşmüyorsa alır dra götürürüm.

İshal olunca haşlanmış patates, yağsız yoğurt, makarna ve bol su veririm vs günde 5 kereden fazla olursa daha sıkı takip ederim, hemen doktora götürürüm.

Kabız olunca da bitki çayları, kayısı, posalı yiyecekler, bir çay kaşığı sıvı yağ
    Diş çıkarırken ateş, ishal huysuzluk vb, sorunların da tam olmasa da az çok üstesinden gelmeyi biliyorum.

Ve tahmin ediyorum ki buradaki annelerin çoğu eğitimli ve birçoğu üstesinden gelebilir..

Bunlar örneklerdi tabi şimdi gelelim bu forumların niye ilgi çekmediğine

ben biri 13'üne girdi diğeri 27 aylık iki çocuk büyütüyorum bu sorunların hemen hemen hepsini belki de fazlasını yaşadım, bugüne kadar onlarca bu konuda kitap okudum, dr yardımı aldım, netten hergün hala aklıma takılan herşeye girip bakıyorum çok sıkıldığım olağanüstü bir durumda da siteden yardım da alıyorum herkes gibi..

Hemen hemen her dönem yaşanır bunlar niye çocuklarla ilgili forumlara ilgi gösterilmiyor, bu üstteki saydığım yöntemlerin dışında çok farklı bir yöntem var mı bildiğimiz, öyle bir foruma bilinçli birkaç ağızdan cevap yazılması bile yeterli, daha fazlası ya batıl inançtır, ya da kafa karıştırır..

Buradaki bu sitemlerin asıl nedenini merak ediyorum daha neler yazılmasını istersiniz bu tür forumlara, zaten buradaki insanların çoğu birkaç kişi hariç tıp eğitimi almış insanlar değil ve bildikleri yöntemleri hem de fazlasıyla açıklıyorlar..
    Şahsen ben konuya bakıyorum benim söyleyeceğim herşey söylenmiş cevap yazmıyorum başka ne yapabilirim, ya da hiç bilmediğim bir hastalık vs, bir sorun varsa cevap yazmamayı tercih ediyorum. Ya da cevap yazıp kulaktan dolma bilgilerle mi süslemeliyim?

Bütün bu sitemler niye? asıl öğrenmek istenilen nedir onu merak ediyorum?

birsen sana katılmamak elde değil canım sana sonsuz kere katılıyorum

Ne bu sinie ne bu asabiyet arkadaşlar yeni bir anna adayı tabiki alıngan olabilir kendi haline bırakın

Ben bebeklik dönemleriyle ilgili sorulan sorulara genellikle cevap vermiyorum çünkü cidden hatırlamıyorum o zamanları artık.. Yalan yalnış bilgi de vermek istemem, hem zaten Birsen'in de dediği gibi zaten küçük bebekleri olanlar gerekli cevapları veriyorlar.. Aynı şeyleri tekrar takrar yazmanın da bir anlamı yok ki diye düşünüyorum..

Sitem etmeye gerek yok yani.. İnternet elimizin altında her bilgiye ulaşabiliyoruz anında..

Evet Birsencigim sana katılıyorum...sitem eden arkadaşın forumunada göz attım cevap verilmiş...
    arkadaşlar tecrübelerimi..bilgilerimi paylaşıyorum...sitede oldugum sürece ama sitemler boşa...
    her konuda paylaşım yapılan bir site
    sadece bebegime ek gıda ne zaman başlamalıyızdan tutunda okul..okullll....yakındada paylaşımımız
    ayyy arkadaşlar ben bu gelin adayını begenmedim..bildiginiz büyüler varmı
    nasıl ayırcaz olacak....
    sevgilerimle...
    hepinizi çok seviyorum...
    (büyü muhabbeti şakadır )

ben küçük bebeklerle ilgili bildiklerimi unutmaya başlamış durumdayım..
    hatırladığım şeyleride arkadaşlar zaten yazıyor forumlarda,ne bileyim,çocuk ishalse yapılacak birkaç birşey var..aynı şeyleri tekrar tekrar yazınca ne olacak bende merak ediyorum..

kısacası Birsenciğimi öpüyorum