1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. cocuklarinizla bu yil ne tür aktiviteler yaptiniz.. özellikle 3-3.5 yas arasi cocugu olanlar

3-3.5 yas arasi cocuklarla neler yapiyorsunuz? ne tür aktivitelere katildiniz? biraz bilgileneyim ben de oglumu götüreyim..

..biz bu yil
    - 3 kere hayvanat bahcesine gittik. Yillik üye olduk, daha sIk gidebilmek icin.
    - bir kere sirke gittik. oglum en cok fillere ve atlara bayildi. sirk cambazlari pek ilgisini cekmiyor..
    - bir kere viyana'da binicilik okulunun showuna gittik. Onu da cok sevdi.
    - yine viyanada cocuk müzesine gittik. orada oyunlar oynadik..
    - bahceye kum havuzu aldik sonunda.. onunla oynamayi cok seviyor.
    - sadece araba kullandigimiz icin ogluma cok egzotik gelen vapur ve tren gezileri yapiyoruz arada. bir kac kere yaptik.
    - kresiyle de jimnastik salonuna ve de cocuk hayvanat bahcesine gitmisler orada ponny atlara binmis.

aslinda yapmak istedigim ve oglumun su korkusu nedeniyle ara verdigimiz havuza götürmek.
    - yarin göl kenarinda ufak bir cocuk havuzu olan plaja götürecegim. yavas yavas alissin diye.

sinemaya daha hic gitmedi. evde projektordan dvd izliyor. bir kac tane cizgi filmimiz var.
    daha herhangi bir spora da baslamadi ama sürekli "Leo büyüyünce büyük atlara binecek" diyor , o nedenle ponny'ye bindireyim arada diyorum binicilik icin bir cocuk klübü ariyorum.
    baska hangi sporlar bu yasa uyar?

Re: cocuklarinizla bu yil ne tür aktiviteler yaptiniz..

deniz, sen çoğu yapılacak şeyleri yapmışsın zaten oğlunla.
    daha ekleyecek bir şey bulamadım ben

Re: cocuklarinizla bu yil ne tür aktiviteler yaptiniz.. özellikle 3-3.5 yas arasi olanlar

benimkiler çok hafif kalmış

4. Re: cocuklarinizla bu yil ne tür aktiviteler yaptiniz.. özellikle 3-3.5 yas arasi olanlar

Lara şu an 3,5 yasında ve 2,5 yasından beri fırsat buldukça bir binicilik klübünde ponny e biniyor .. ufak denge hareketleri çalıştırıyorlar ..Dizleri ile sıkıp ellerini bırakma .. Denge için ..Manejde uzun uzun gezdiriyorlar eğrilip duruşu bozulacak mı diye ..Ama ordaki binicilik hocaları gerçek biniş dersleri 12 yasında vucut olusumu tamamlanınca olur diyorlar ... Bir de atı tanıtıyorlar ..İşte arkadan yaklaşma önden gelicen ata doğru ..Kulakları ne demek ister atların .. Kızarsa küçülücen yere eğilicen .. İşte eli ile ata şeker ve havuc yedirmece.. uzun uzun sevmesi eli ile .. O ilişkiyi yakalamak için ..
    Lara şu an yazlıkta yaz sonu gelecek ... Eylül itibari ile de yüzme ve bale dersleri almaya başlayacak ve resim atölyesine gidecek ... Okula gitmiyor Lara .. Gelecek sene de göndermeyeceğiz sadece bu dediklerime katılacak ...Çok sosyal bir cocuk Lara .. Yeme sorunu yok .Ders yapmayı , etkinlik yapmayı cok seviyor ve anneanne ve dedesi bu etkinlikleri hergün yapıyorlar ... Apt.bahçemizde büyük bir park var ..Yani okula gidip şimdiden sıkılmasını istemiyoruz ..
    2,5 yasından beri sinemaya gidiyor .. İlk kez tiyatroya da 3-3,5 arasında gitti...
    Lara da trene binmek istiyor da burda trene binmek ayrı bir mesele ...

Re: cocuklarinizla bu yil ne tür aktiviteler yaptiniz.. özellikle 3-3.5 yas arasi olanlar

Biz cerenle bu yil ne yaptik.ceren su an 3.5 yasinda
    -Ilk tiyatrosuna gitti,(Istanbul cocuk tiyatrosu. Keloglan)
    -hayvanat bahcesi, 5 kez
    -Ozel ogretmen aldim eve, hala devam ediyorlar, degisik, yapistirma,oyun hamuru sekilleri,suluboya resim,vs,ogrendi arada cocuklari davet ediyorum, birlikte guzel oyunlar oynuyorlar,Bu arada Ruscasida cok gelisti.
    -bahar geldiginden bu yanada, bolca luna parka gidyoruz.
    -bende dusunuyorum,Baleye vermek istiyorum okullar, acildiginda,kendiside istiyor.
    -Legolariyla cok hasir nesir,

- Yeni bir oyun evi acildi, sahane bir yer, her gun 2 saat oraya goturuyorum.
    - samakata binmeyi ogrendi.
    - Okula kayit ettirdim, su an tatilde, bir kac kez gittik onceden. Turkiye donusu okula gidecek, okulda cok guzel sporlar ogretiyorlar, yetenegine gorede ayirip yetistiriyorlar cocuklari.

Bu forum cok guzel takip edecem.

bakalim bizim bidiklara neler gerekiyor daha

6. Re: cocuklarinizla bu yil ne tür aktiviteler yaptiniz.. özellikle 3-3.5 yas arasi olanlar

Arkadaslar cok güzel bir fikir verdiniz : cocuk tiyatrosu..
    Bir arastirayim bakalim kac yasinda olmasi gerekir girebilmemiz icin.

Bir de müzik konusunda bir seyler yapabilirmiyiz diye merak ettim..

Deniz senin bu formun için içten bir ahhhh çekiyorum.
    ilçemizde bir çocuk parkı bile yok , parka başlandı kaydırak yerleştirildi hala bekleniyo ne bekliyorlarsa...
    kıymetini biliniz bulunduğunuz yerin..

8. Re: cocuklarinizla bu yil ne tür aktiviteler yaptiniz.. özellikle 3-3.5 yas arasi olanlar

Kızım_Aleynam yazdı:
    Deniz senin bu formun için içten bir ahhhh çekiyorum.
    ilçemizde bir çocuk parkı bile yok , parka başlandı kaydırak yerleştirildi hala bekleniyo ne bekliyorlarsa...
    kıymetini biliniz bulunduğunuz yerin..
    ama bir cocuk parkini aileler kendi insiyatifleriyle bile yapabilir. Bir kum havuzu 40-50 YTL bir de salincak kaydirak. Ben Leo'nun evdeki minik kaydiragina 85 YTL karsiligi kadar bir para verdim.

Belediyeniz hangisi bilmiyorum ama bir kac anne gidin. Size bir bos alan göstersinler. Bir kac fide dikin. Ikea'dan bir kac cocuk oyuncagi alin koyun. Belediye de temizliginden sorumlu olsun. Olmayacak sey degil bunlar..
    Cocuklari lütfen böyle "varlik icinde yokluk" durumda büyütmeyin imkanlari sonuna kadar kullanmak gerek..

Deniz.. yazdı:
    Arkadaslar cok güzel bir fikir verdiniz : cocuk tiyatrosu..
    Bir arastirayim bakalim kac yasinda olmasi gerekir girebilmemiz icin.

Bir de müzik konusunda bir seyler yapabilirmiyiz diye merak ettim..
    benim damadim, Muzisyen denizcim,Piyano hocasi, o derki, piyano yasi 6 , bekliyoruz.Cerenin parmaklarina bayiliyor, oda hayal kuruyor, ceren 6 yasina gelsin cok iyi yetistiricem diyor. bakalim ceren merak saricakmi.

Su an cocuk sarkilari ile idare ediyoruz bolcada cocuk sarkilari dinliyor.

http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=49097&forum=1

http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=46590&forum=14

Arastirmistim ben bu konuyu denizcim.

Biz neler yaptik;

- Tren, vapur bizim icinde egzotik, kisin Izmir'de iken hepsine bindik.Faytonla Kordon gezisi yaptik.
    - Hergun 2-3 saatligine havuza gidiyoruz.Kendi kendine dalmayi ogrendi diyebilirim Suyun icinde yuzuyor, ama kafa sudan disari cikinca batiyor.Yaz tatilinden dondukten sonra yuzme icin ders aldirmayi dusunuyorum.
    - Her haftasonu sozum ona tenis oynuyoruz Benim tenis egitmenim rakete alismasi icin bu yaslarin iyi oldugunu soylemisti. 4 yas icin tenise baslamak iyiymis, tabii ki daha cok oyun agirlikli rakete ve korta alismasi icin, yaz donusu bunu da dusunuyorum.
    - Sirke gittik.
    - Persembe gunleri buradaki bir otelin plajina gidiyoruz.Kumlarda debelensin diye
    - Sicaklar gelmeden once kordon keyfimiz vardi. Artik mecburen pek istemesemde mall'lardaki oyun alanlarina gidiyoruz.
    - Hayvanat bahcesine iki kere gittik.
    -Ice Age 2 'yi sinemada izledik.

Simdilik aklima gelenler bunlar...