Merhaba arkadaşlar nasıl bir pazar geçirdiğinizi paylaşmak istermisiniz...
Nede olsa yarın Hafta başı ve ben Pazartesi sendromuna girdim bile yine mi iş olamaz
Merhaba arkadaşlar nasıl bir pazar geçirdiğinizi paylaşmak istermisiniz...
Nede olsa yarın Hafta başı ve ben Pazartesi sendromuna girdim bile yine mi iş olamaz
Düğügün dernek... gecirdik pazarıııı... falla iyi stres attımm beaaa..
VALLAHİ MANGAL YAPTIK.AMA YOL KENARINDA DEGİL..
Kizimin odasini tamamladik! Alis-veris yaptim. Cok az sancim var diye telefona sarildim, doktorumdan "Kizin erken gelmek istemiyor, rahat birak kizi" diyerek azar yedim!
EVDE BABAMLA GEÇİRDİM
güzel bir pazar kahvaltısı hazırladım kendi ellerimle,sonra mutfağı topladım,yemek yaptım yemek pişerken bari kurabiye yapayım dedim.kurabiyeler piştikten sonra çay demledim çayı termosa doldurdum,kurabiyeleri aldım meyve tabağı hazırlayıp onu aldım gazetelerimide torbaya koyduktan haydeee dedim eşime ve kızıma burada kent ormanı diye bir piknik alanı var oraya gittik.5 çayı içtik orada kurabiyelerimle sonra eşim bir köşede gitar çalarken bizde duru ile top oynadık hem eğlendim hem yoruldum güzel bir akşam üstü oldu yanii
evdeydik oğlum öğlen uyduğu için dışarı çıkmadık uyandıktan sonra akşamüstü çıktık biraz dolaştık market alışverişi yaptık.eve döndük.bu pazardaböyle geçti
Sıkıcı geçti Eşim çalışıyordu.Sabah erken uyandım.Kahvaltı ,gazete derken ögle oldu.Sonra çamaşır faslı.Ardından annemlere gittim.Orda akşam yemegimi yedim ve eve geldim.
Sıkıcı bir gündü.
eşim balığa gitti bende kızımla bol bol temizlik yaptık....
pazar günü sabah aile dostlarımızla sabah kahvaltısına gittik yani brunch sonra eve gittik.Eşim gezmeye gitti, oğlum annenesine gitti ben de evde temizlik yaptım, pasta börek yaptım