Aldığımızda iki aylıktı.. Ben bir sokak çocuğu olduğum için sokak köpeği istiyordum ama eşimin ısrarlarına dayanamadım.. Tam sekiz yıldır yanımızda..
Belki bilen arkadaşlar vardır. Bir süredir yurtdışındayız. Evde bekçi var. Köpeklerin yiyeceklerini, bakımlarını yapıyor. Düzenli olarak da konuşuyoruz, her tür gereksinimlerini karşılıyoruz.
Geçen gün telefon etti. Bambi'nin (köpeğimin adı bu) rahatsızlandığını söyledi. Hemen arkadaşlarıma haber verdim, gidip bakılar.. Çok zayıflamış ve yerinden kalkacak halde değilmiş.
Veterinerini aradık, hayvan hastanesini devreye soktuk, ambulansla gelip aldılar. Bütün tahliller yapıldı iki gün boyunca.. Bugün veteriner bağırsak ameliyatı olması gerektiğini ve bu ameliyatın da çok riskli olduğunu söyledi..
Kendini toparlaması için cuma gününe kadar vitamin takviyesi yapacaklar, cuma günü de ameliyat olacak..
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, lütfen ameliyatın başarılı geçmesini dileyin. O benim için o kadar önemli ki.. Yüreğimin bir parçası...
-----
Az önce ameliyat sona erdi.. Bambi atlattı bu ameliyatı arkadaşlar. Şimdi üç dört gün dinlenme süresi var.. Bir süre daha hastanede kalacak, gözetim altında..
Nasıl mutluyum anlatamam..
Bana destek olan arkadaşlarım.. Çok teşekkür ediyorum..