şimdi olay şöyle oluyor.
ben laleleri çok severim bilirsiniz,çiçek olaraktan yani.
Kadirle kalbimiz birmiş aynı günlerde lale diktik.o istanbulun parklarına ben evdeki saksıya.
benim laleler hollanda malı yannız.onunkini bilmiyorum.
pakette şöyle yazıyordu.
içinden çıkan üstünde sivri uçları olan alete laleleri alt kısmından saplayın ve soğukta bekletin.14 gün sonra sıcağa çıkarın..
ben bunu okuyunca "hadee beeh" deyip inanmadım.
aldım ektim gavur laleleri direkman toprağa.
hayır ali utku da gelmedi aklıma o ara.
sonra şöyle gelişti.
6 lale soğanından 4 tanesi yapraklandı,ayrıca hepiciği cücük verdi.
ama bir gün baktım ki benim laleler içinde çiçek tomurcuğuyla öte dünyalara göçtü.
kaldım mı elimde lale sapıyla.
o sıralar AGU dan habersizim,daha piyasaya sürülmemiş "sarı laleler" şarkısının albümü..nıuray ilbarscım ,hollandaya giderken utanmayıp,akıllanmayıp bir daha lale soğanı istemiş oldum.
altın kızlar 2 gecesinde lale soğanlarım hem de SARI LALE soğanlarım geldi nuraydan..SARI LALELER şarkısında elimdeki paketi gösterdim şarkıcıya dumur oldu
ay ben o gece bir sevin bir sevin.allah önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş ya.ben ilk eşeği öldürmüşüm ama ossun
bu sefer aynen paketteki uygulamayı yaptım.buzdolabımda dibi aletteki sivri yerlere sokuılmuş olarak su içinde bekleyen 6 sarı lalem var yine..
olay hala garip geliyor ama vardır elbet bu holandalıların bir bildiği vardır diye ses çıkarmıyorum bu sefer.
bu sefer azimliyim,benim laleler kadirinkinden güzel olcak,daha güzel açacak diye...
sizce bu sefer tutar mı bu gavur laleleri?yine kalır mıyım elimde lale sapıyla