En kısa zamanda okunup üflenmem lazım benim..
Çarşamba gecesi aniden kesilen elektrikler sonucunda (zaten saat de oldukça geçti) bilgisayarı kapatıp yattım.. Sabah kalktığımda bir türlü açılmadı bilgisayarım, defalarca denedim ama açılmadı..
Aklıma Çardaklı kardeşim geldi ama onun da yardımları kar etmedi maalesef, bilgisayar tamamen off olmuş durumdaydı kurtaramadık..
Perşembe günü kendimi iyi de hissetmiyordum sabahtan itibaren bir kırıklık, eklem yerlerimde ağrılar, burun tıkanıklığı, geniz yanması vs... şifayı kaptım yine herhalde dedim kendi kendime ve yattım bütün gün (bilgisayar da olmayınca iyice moralim bozulmuştu/ne kadar da alışmışım şu merete)..
Cuma günü de aynı kırıklıkla kalktım yataktan (bu arada gözlerim ve yüzüm de çok şişmişti), bütün günü uzanarak geçirdim tv karşısında kah bişeyler seyrederek kah uyuyarak..
Hasan sabahtan bilgisayarın kasasını söküp işyerine götürmüştü, orada IT'ci arkadaşları yeniden formatlamışlar bilgisayarımı ve akşam geri getirdi..
Kayıtlı olan her şeyim yok olmuş durumda, bir sürü şeyi (fotoğraflar, müzikler vs.. yeniden yüklemem gerekiyor)..
Sağlık olarak biraz daha iyi hissediyorum kendimi (ilaç alıyorum)ama bugün gideceğim Metro City buluşmasına gidemedim en çok ona yanıyorum doğrusu..
Bu arada Hulki'nin de başının belası olmuş durumdayım (beni tanıdığına lanet etmiyordur umuyorum), evden ara, işten ara, cepten ara çocuğu canından bezdirdim pc nedeniyle .. Yardımların için çok çok teşekkürler Hulki kardeş..