Yarım yamalak duydum, İzmir'de patlama olmuş! Umarım ciddi değildir, kayıp yoktur.
Yarım yamalak duydum, İzmir'de patlama olmuş! Umarım ciddi değildir, kayıp yoktur.
umarım.dua edıyorum.
bu arada gülhane parkında pazar günü şenlık varmış gıdecek arkadaslar bir kere daha düşünsün derim...
:-x :-x :-x :-x :-x :-x
Yok Can Kaybı Yok Hatta Yaralıda Yok Ama Şans Eseri Yok Patlama Çöp Tenekesine Konmuş.. Ama Cok Geniş Bir Cevreye Yayılmış..Bazı Evlerin Camları Falan Kırılmış Sabahtan Beri Deprem Ve Bu Haberle İlgili Gelişmeleri Takip Ediyorum.
Bilgilendirdiğiniz için sağolun...
Üzücü.
öf ya , nedir bu :-x inşallah kimseye bir şey olmamıştır.konakta hemde , öğlen saatlerinde veya hafta sonunda olmasını aklıma bile getirmek istemem,allah korusun
SON DAKİKA...
İzmir'de çöp konteynırında patlayan bomba, A4 tipi uzaktan kumandalı...
Patlamanın olduğu yerde bazı evlere Türk bayrakları asıldı...
İzmir'in Konak ilçesine bağlı Yeşilyurt semtinde bir çöp bidonuna konulan patlayıcı infilak etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Patlamaya, A4 tipi uzaktan kumandalı patlayıcının neden olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. PATLAMANIN OLDUĞU YOLUN ÖZELLİĞİ ŞU: ASKERİ SERVİS ARAÇLARI BU YOLU KULLANIYOR... PATLAMA DA SERVİS ARAÇLARININ GEÇİŞİNDEN ÖNCE OLDU...
acayip üzüldüm yaaaa birde geçenlerde hilton'a konmuş bir bombada ve fünyeyle patlatılmıştı ne bu ya rahat rahat bir dışarı bile çıkamayacakmıyız gene zıttılar korkum 23 nisan umarım ters birşeyler olmaz düşünsenize onca çocuk ve aile allah kahretsin bunları masum vatandaşlardan ne istiyorlar anlamadım
can kaybı varmı ?
Geçmiş olsun İzmirli arkadaşlarım.