ben hamile degildim
"Ben 24 haftalık hamileyim.Bir oğlumuz daha olacak.Adı henüz netleşmedi ama Arda düşünüyoruz.
Temmuz 15 ten sonra doğum olacak.
Sevgiler"
Demişim o zaman
İsmi de Arda oldu zaten..
Ben o zaman "gizli üye"ydim, yani zayaretçi... Dönemin hamileleri ile birlikte gün sayardım da hiç ses etmezdim. Ne zaman ki Deniz doğdu, benim çene açıldı
Re: Sitenin Hamilelerine
ASLINDA BENİM NORMALDE SORUNA 36 HAFTALIK HAMİLEYİM 10 MAYISTA DOĞURUCAM DİYE CEVAP VERMEM LAZIMDI AMA HAYAT SUPRİZLERLE DOLU....
1 NİSANDA DOĞURDUM OĞLUM ALİ KAAN'I...
vay be gökçe....
cidden nostalji oldu...
ne günlerdi be!
Ohh dogurdunuz kurtuldunuz bizde görsek o günleri bee
benim oğlum tüp bebek.hep sezaryan diye konuştuk doktorumla.bir sabah karın ağrısıyla uyandım.ayline kahvaltıya çıktım.karnım burkuluyo dedim.doktorumu aradı aylin.hemen gelin demiş.yolda ayline ıkınma geliyo diyorum gelemez diyo.hastaneye vardık muayene falan 8cm açıkla sezaryana girdim ben.doktorum napalım normal doğum yap diyo siz bilirsiniz diyorum ben.biz karar verene kadar nöbetçi doktor kıymetli bebekmiş hadi sezaryana dedi.şimdi 6yaşında.aylin hala söylenir normal doğuracaktın diye.aylini biliyosunuz annecocuk.com demirbaşlarından.biz eltiyiz.ben doğurunca gözün aydın kardeşin doğurdu diye müjdeye gelmişler.oda aşağıda 9 doğurmuş.hakkını ödeyemem.çok minnettarım ona biçok konuda.
Ben 7 aylık hamileydim ama siteden haberim yoktu...
Emzirme araştırmalarında bulmuştum burayı.
Ağustos 2004 de üye oldum.
Ay ben bunun üstüne bir hamilelik daha geçirdim
ne güzel bir forum olmuş teşekkürler adaşım o günleri hatırlattın.kızım oldu ama adı ilkim oldu.17 haziranda dünyaya geldi.bu siteylede ona hamileliğim sırasında tanısmıstım.zaman ne cabuk gecmis.sevgiler...