1. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 82 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
  1. BİR ANNE BUNU YAPAR MI?çok üzgünüm............SON DAKİKA.......

arkadaşlar bir kaç gündür beni üzen bir olayı paylaşmak istiyorum...şu an sitede pek kimse yok ama bekleyemeyeceğim....belki bilen vardır ben bir anaokulunda yöneticiyim,2 ay kadar önce bir bayan 5 yaşında ki oğluyla okula geldi ve yer varsa oğlunu vermek istediğini eşinin Amerika'da takı işiyle uğraştığını ve ilkokul çağında babasının yanına gideceklerini falan söyledi ayrıca kendisi buranın en ünlü kadın doğumcularından birinin gelini oldğunu söyledi...tesadüfen yeni bir öğrenciye ihtiyacımız vardı ve çocuğu aldık anne inanılmaz mutlu oldu çocuk çok zor alıştı...anneye çok düşkün ağladı ağladı ve alıştı nihayet..bu hafta başında bir gün çocuğun dedesi ilk kez okulu aradı ve bana söylediklerine şok geçirdim......Çocuğun annesi Amerika'daki eşiyle pek anlaşamıyormuş ve sürekli telefonlarda tartışıyormuş,bir kaç gün evvel boşanmayla sonuçlanabilecek bir tartışma sonunda dedeyi aramış ve demişki ben evden gidiyorum ,oğlunuzdan boşanacağım ailem çocuğu istemiyor artık siz ilgilen beni aramayın İstanbulda olacağım çocuğu okuldan siz alın... dede panik olmuş tabiiiçünkü anlattığına göre dede 80 li yaşlarda ve eşi yok bakıcı bakıyor kendisine ,neyse biz bir ümit akşam çocuğu servisle eve götürdük ama anne yoktu tabiii o çocuğun korku dolu bakışları ve ağlaması içimi parçaladı dede geldi ve çocuk gitmem diye eteğimize yapıştı ne olur öğretmenim biraz daha bekleyelim belki annem markete gidip yetişememiştir falan dedi ve dedeyle zar zor gitti... aynı akşam anneyi aramışlar ve çocuğa annenin söyledikleri:artık seni sevmiyorum sana baban bakacak seninle konuşmk istemiyorum,bir daha deden beni aramasın...bunlara çocuk okulda anlttı ve hüzün doluydu gözleri annem niye beni sevmiyor yaramazlık yapıp yemeklerimi yemedim diyemi....ve yaza kadar bbabası gelemeyecekmiş çocuk dedeyle hüzünlü ve anlayamadığı bir hayata devam edecek ben çok etkilendim ve bunu yapan anne eğitimli..( mühendis)biraz uzun oldu ama yazmasam rahatlayamazdım...sebep ne olursa olsun çocuğunu bırakıp giden biri anne olamaz diye düşünüyorum ve küçücük yaşta yaşadıklarına anlam veremeyen çocuğa inanın kıyamıyorum...

ANNE EVE DÖNMÜŞ BU GÜN SABAH EVDEN ALINMASINI İSTEMİŞ DEDESİ VE SABAH ALDIK ANNE ESKİ GÜLEÇ YÜZÜYLE VERDİ SERVİSE YİNE ???NE OLDU YAKINDA BELLİ OLUR NEYSE 1 HAFTADA BİTTİ ÇOCUĞUN ÇİLESİ VE O ÇOK MUTLU.......ANNEM GELDİ DİYE BİR ŞIMARMAK BİR ŞIMARMAK ...O AFFETTİ ANNESİNİ ÇOKTAN AMA BEN AFFETMİYORUM ŞU ANDA EŞİYLE ARASI DÜZELMİŞTE OLSA O ANDA BIRAKIP GİTMEKTEN BAŞKA ÇARESİ OLMADIĞINI DÜŞÜNSEDE BEN AFFETMİYORUM BİR ANNE BUNU YAPMAMALIYDI DİYORUM.....ANNEYLE KONUŞURSAK YİNE YAZARIM ....

Re: BİR ANNE BUNU YAPAR MI?çok üzgünüm............

çok üzücü gerçekten anne var annecik var.her doğuran anne olsaydı.eğitimle anne olunmuyor.daha önce annelerele ilgili açılan bi forumda anne eğitimli olmalı diye bi tyazı vardı ama ister mühendis ister doktor olsun hiç öenmli değil.her zaman söylüyorum her anne anne değildir....nefretle kınıyoorum hiç bir geçerli nedeni olmaz ya o çocuğa onları yaşatmak için.

Çok üzücü bir olay

Bence de sebeb ne olursa olsun hiç bir anne çocuğuna böyle şeyler yaşatmamalı.

Zavallı çocuk

İnşallah en kısa sürede güzel sonuçlar yaşar.

lanet olasi kadin!
    nasil uzuldum cocugun o hallerini dusununce.

beynimin sigortalari atiyor boyle olaylari duyunca...hani cahil diyoruz, caresiz diyoruz, kimsesiz diyoruz, birakmis cocugunu diyoruz...ama bu kadina ne demeli. kansiz, vicdansiz bi insan!

lanet olsun! bin kere! hayatinin sonuna kadar vicdan azabindan bi gun bile mutlu olamasin umarim!

cok uzucu ama yinede bisey diyemeyecegim,bazen hicbirsey gorundugu gibi olmayabiliyor
    bende anneyim ve bir annenin isteyerek evladindan ayrilabilecegini aklim almiyor,imkansiz gibi

yav bence bu kadin bu cocugu kullaniyo kocasina karsi. yoksa hangi nedenle kendinden baskasinin bakamayacagi bir ortam varken cocugunu birakip gider planli olarak.

7. Re: BİR ANNE BUNU YAPAR MI?çok üzgünüm............

GArip bi durum.

Allah cocugun yardimcisi olsun.

8. Re: BİR ANNE BUNU YAPAR MI?çok üzgünüm............

bilmemgerek yazdı:
    yav bence bu kadin bu cocugu kullaniyo kocasina karsi. yoksa hangi nedenle kendinden baskasinin bakamayacagi bir ortam varken cocugunu birakip gider planli olarak.

bilmiyorum tabii bildiğimiz dedenin anlatıkları anneyi dinlemedik ama ne kadar canından bezse yada bunalsada ben gideyim çocuk ne olursa olsun nasıl diyebilir kocasına karşı kullansa bile o da ayrı bir vicdansızlık ve yürek ister ben 5 gün oğlumu babasına bırakıp il dışına görevli gittim emin ellerde olduğunu bilmeme rağmen çok üzüldüm ...

9. Re: BİR ANNE BUNU YAPAR MI?çok üzgünüm............

Çok üzüldüm. Yazık çocuğa.

of ya gerçekten çok üzücü bir durum bir an kendimi ve çocuğumu bu durumda düşündüm de tüylerim ürperdi. bu korkunç birşey. aherşey bir yana anne olan bir kadın nasıl olupta böyle yapabiliyor anlayamıyorum. annelik eşsiz bir duygu. bu bana imkansız gibi geliyor ama maalesef oluyor işte.