sihirli oastalar die bi kitapla geldim bu gidisimde turkiyeden cok satilanlarda vardi d&r da
yemeklede alakali hemen aldim
cok hosuma gitti kitap kadin harika pasta kekler yapio evde herkes bikmis kek yemekten kadin genede durduramio kendini bos zamanlarinda cnai sikilinca mutlu olunca hemen kendini mutfaga atio
bir gun hersey altust oluo bosanmis anne ve babasi yanina tasinio esi isten ayrilio para yok baba hasta anne huysuz en son bir hemsirenin akil vermesiyle pasta yapimina basliyor ve harika kutularla bunlari ozel pastahanelere goturuyor sonunda meshurr oluyor ev yapimi pasta imalatina basliyor kendi evinde firinlari kuruyor vs
cok hosuma gitti
bende cok seviyorum yemek yapmayi ayni o edayla mutfaga giriyorum ama cogu zaman husranla cikiyorum malesef
ama hep isterdim hani harika pastalar yada ozel kurabiyeler sekerlemeler yapiyim satim yada bana ozel siparisler gelsin evime uykularim kacsin gece vakti mutfaga daliyim soyle bol isikli unlar havada ucussun harikalar ciksin
bu konuda hayran oldugum birisi var
www.portakalagaci.com
belki girmissinizdir siteye
kiz harikalar yaratiyor kizi babalarimizin ayni sirkette calismasi nedeniyle giyaben taniyorum
harika seyler cikario
ilerletmis hatta resimlerini cekio duzenlemeler suslemeler sofralar harika
gipta ediyorum ne diim
kocamanda web sitesi yapmis
en cok girdigim tarfi aldigim tariflerinde hic sasmayan bi site tavsiye ederim