sporu çok severim ama beden eğitimini hiç sevmezdim. çünkü çok şişmandım.hareketleri yapamazdım.doğum sonrası kilom 67 ,lise 1de de aynıydı.siz düşünün artık.
sporu çok severim ama beden eğitimini hiç sevmezdim. çünkü çok şişmandım.hareketleri yapamazdım.doğum sonrası kilom 67 ,lise 1de de aynıydı.siz düşünün artık.
din dersi..hiç bir soruma hiç bir hocamdan mantıklı cevap almışlığım olmadı..
zaten önceleri seçmeliydi girmezdim.80 sonrası zorunlu olunca denedim ama bana göre değilmiş..
Matematik dersini hayatımın hiçbir döneminde sevmedim.kızıma derslerinde yardımcı olurkende mat.dersinden halen hoşlanmıyorum.üzüldüğüm nokta kızımda sevmiyor ama onun sevmemesini istemem.
analitik gemotri gıcık olurdum fen matematik ögrencisiydim cok zorlandım cok
öğretmenine göre değişirdi
Ben tam bir inektim, hepsini severdim...
Ama favorilerim orta ve lisede farkliydilar...
Ortaokulda favorilerim; matematik, fen, resim-elisi, tarih ve din kulturu idi..Muzik hocamiz bizi cok zorladigindan (hepimizi usta flutcu yapti ) o derste stres olurdum...
Lise 1de ise din hocamiz kafadan sakatti...Harbi fasitti ustune ustluk..nefret ettim yani...
Lisedeki favori dersim; matematik, fizik, kimya ve cografya idi...Tarih hocamiz bunakti, cok soguttu beni o dersten...ismi neydi biliyor musunuz: Mualla RAKICI
iiyy bi de vatandaslik dersi vardi..olur musun, oldurur musun...
Ortaokulda Fransızcayı sevmezdim daha doğrusu fransızca öğretmenimi sevmezdim o yüzden fransızca dersi bana işkence gelirdi.
Ama Lisedeki fransızca öğretmenim çok şekerdi. Sevdirmişti bana Fransızca dersini.
Ya yazımı şöyle bi okudumda ne çok fransızca kullanmışım.
Matematik dersini hiçmi hiç sevmezdim.
34 kelimede 5 sefer kullanmışsınKamelya yazdı:
Ortaokulda Fransızcayı sevmezdim daha doğrusu fransızca öğretmenimi sevmezdim o yüzden fransızca dersi bana işkence gelirdi.
Ama Lisedeki fransızca öğretmenim çok şekerdi. Sevdirmişti bana Fransızca dersini.
Ya yazımı şöyle bi okudumda ne çok fransızca kullanmışım.
fizik
gerci adam gibi anlatan olursa anlardim ama okulda i ihh.
o kadar bay gelmistiki o dersten gecene kadar anam agladi aklimda bi su kalmis serbest dusme formulu bir bolu iki ge te kare