Eşimin işi nedeniyle yakında Bandırma veya Erdeğe taşınacağız. Burada ev kiraları ne kadar? Kolaylıkla ev bulabilirmiyiz? Bilginiz var mı?
Neşe TATAR
Eşimin işi nedeniyle yakında Bandırma veya Erdeğe taşınacağız. Burada ev kiraları ne kadar? Kolaylıkla ev bulabilirmiyiz? Bilginiz var mı?
Neşe TATAR
Hiç fikrim yok. Ama İstanbul'dan daha ucuzdur herhalde.
Balıkesirli var mı?
benim teyzem erdekte oturuyor teyzemin kızıda bandırmada yarın sabahtan arar öğrenirim tahmini fiyatları
Çok teşekkür ederim Tülin.
Eşimin cuma gününe kadar Denizli Tavas, Balıkedir Erdek ve Balıkesir merkez arasında seçim yapması gerekiyor. Denizli Tavas'ta eşimin annesi yaşıyor, orasını biliyoruz ama Balıkesir hakkında hiç bilgimiz yok.
balıkesir merkezi bilmiyorum ama kuzenim ve eşi dr mecburi hizmet için denizliye gitmişlerdi gidiş o gidiş aşık oldular şehire resmen 12 senedir oradalar
bandırma sevimsiz ama erdek süperdir biz her yaz en az 10 gün gideriz teyzemde kalmaya
gerçi teyzemin damadı istanbula gelme şansı olduğu halde bandırmadan ayrılmak istemediler çünkü burada hayat ist a göre çok ucuz standartımız düşer dedi
balıkesirde de akrabalar var ama bikaç kere ziyarete gittik sadece hiçbir fikrim yok yani
yardımcı olduğunuz için çok sağolun. Benim gönlümde erdek veya balıkesirden yana ama eşimde annesi dolayısıyla Denizli Tavası istiyor. Bakalım her şey cuma belli olacak. Cumaya kadar karar vermek durumundayız.
teşekkürler
neresi olursa olsun hayırlısı olsun derim ben
rica ederim