Arkadaşlar az önce bir forumda tesadüfen okudum... Bugün İÇİM in doğum günüymüş...İyi ki doğdun prenses Bahtın da yüzün kadar güzel olur inşallah...Öpüyorum seni kocaman...
Arkadaşlar az önce bir forumda tesadüfen okudum... Bugün İÇİM in doğum günüymüş...İyi ki doğdun prenses Bahtın da yüzün kadar güzel olur inşallah...Öpüyorum seni kocaman...
Nihal'ciğim hiç bahsetmedin canım yaaa.
Güzel kızımın doğum günü kutlu olsun. Nice güzel yıllar görün hep birlikte İnşallah. Nihal'ciğim iyi ki seni tanımışım, çok seviyorum seni canım. Kocamaan öpüyorum.
[size=medium]ARKADAŞLAR HERHALDE BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ BİZ HER AYIN 22 SİNDE İÇİME DOĞUM GÜNÜ YAPIYORUZ.İLGİLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM AMA AŞAĞIDA DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ İÇİMİN YAŞGÜNÜ 22 MAYIS [/size]
SAYGILARIMLA
40 yılda bir doğum günü forumu açayım dedim o da erken oldu:) Yine de iyi ki varsın şeker İÇİM
Sana mutlu yıllar dilemek istiyorum hayat en güzel süprizlerini versin sana hayatın booyunca sevdiklerinle yaşa.
iyiki 3 yaş 10 aylık Oldun içim
Mutlu yıllar İçim.
İçimkız, doğumgünün kutlu olsun, sağlıklı,mutlu be başarılı, herkesi kıskandıracak kadar güzel bir hayatın olsun.
Sibel Teyzen
Yanlış alarmmış, ama olsun dileklerim her zaman geçerli.