Arkadaslar bu nasil forum diye sasirmayin simdi. Benim yaptigim cekiliste hala hediyesini almayan var mi ( 1 kisi var biliyorum ) diye merak ediyorum. Almayan varsa lutfen yazsin ki ben de yollamayanlari burada desifre edeyim
Arkadaslar bu nasil forum diye sasirmayin simdi. Benim yaptigim cekiliste hala hediyesini almayan var mi ( 1 kisi var biliyorum ) diye merak ediyorum. Almayan varsa lutfen yazsin ki ben de yollamayanlari burada desifre edeyim
aldım ama...
isterseniz ben çok güzel hediye almamış üye numarası yapabilirim..
Istemesmaximum_moment yazdı:
aldım ama...
isterseniz ben çok güzel hediye almamış üye numarası yapabilirim..
bi çekiliş forumunu daha merak edip okursam maximusa benzeyeyim allaam..
hem aldım hemde yolladım içim rahat
ben katılmadım çekilişe ama almayan 1 kişi bende biliyorum
Mevhibe bu çekilişi sen yaptın, çok büyük katkıların oldu, sana tekrar teşekkür etmek istiyorum canım, ama bile bile hediye göndermeyen birileri varsa bunu öğrenmek bizim hakkımız, bundan sonra ona göre davranırız en azından...
Sevgiler
Selencik yazınca aklıma geldi. galiba ben almadım.Selencik yazdı:
Mevhibe bu çekilişi sen yaptın, çok büyük katkıların oldu, sana tekrar teşekkür etmek istiyorum canım, ama bile bile hediye göndermeyen birileri varsa bunu öğrenmek bizim hakkımız, bundan sonra ona göre davranırız en azından...
Sevgiler
Tabi sen almadın, Sedef aldıataberk2003 yazdı:
Selencik yazınca aklıma geldi. galiba ben almadım.Selencik yazdı:
Sevgiler
Ben aldim ve bana cikan kisi de aldi... Rahatim yani...