Bugün 19 çocuğumuzla birlikte önce MC Donald's hamburgerler yendi.Çocuklar istedikleri oyuncakları aldı....Sonraaa Restoran Müdürü Aydın bey çok güzel bir teklifte bulundu.
Alpay hocamıza tüm yuvada ki çocuklarımızı uygun bir günde misafir etmek istediklerini bildirdiler.Palyoca gelecek çocuklara göre etkinlik düzenlenecek tüm çocuklarımız gönüllerince bir gün yaşayacakar
Eğer AFM yetkilileride kabul ederse belki aynı günün devamında tüm çocuklarımıza sinema bile ayarlayabiliriz kim bilir
Daha sonra sinema bölümüne geçtik.Burda da ilgi çok güzeldi.Tüm çocuklara (bizimkilere de dahil) mısır ikram ettiler.Salonun en iyi yerini bize verdiler.3 boyutlu sanal dünyada yolculuk başladı.Elini uzatsan tutabilecek kadar yakın balıklar eşliğin de sanal dünyada yolculuğa başladık
Atacan (Derya) oğlu çıkacağım diye tutturmuş olsa da ilerleyen dakikalarda film dikkatini çekmeyi başardı Film bittiği için müthiş mutlu olmuştu
Film çocuklar için olsa da biz büyükler daha çok eğlendik itiraf ediyorum
Çocuklarımız çok kibar uslu ben bu çocuklara bayılıyorum
Hepinize Alpay hoca teşekkür etti.
Yuva organizasyonlarında bazı değişiklikler düşünüyoruz.Yetkililerle görüşüp kesinleşince paylaşacağız sizlerinde düşüncelerini alıp farklı bir işle yola devam edeceğiz inşallah.Bizler tek başımıza bu işin altından kalkamayız hem maddi hem manevi sizlerin desteği çok önemli.Bugüne kadar bizlerle birlikte olduğunuz için Gurup adına bende teşekkür ediyorum.
Daha güzel organizasyonlar da birlikte olmak dileğiyle
Sevgiler....
Bizimcocuklarimiz gurubu
Ayşegül.