Kızım son bir haftadır bezini açtığımda çok kötü kokmaya başladı. Yani sadece çiş yaptığı halde iltihap varmış gibi kokuyor. Görünürde bir ağrısı felanda yok. Bizimkisi çoraplarını sürekli çıkarıyor acaba ayaklarını üşüttüğünden olabilirmi? Yarın veya haftaya c.tesi doktora aşı için gidicez çocuk doktoru anlarmı yokda başka bir doktora götürmeye gerek varmıdırki? Allah korusun geç kalırsak daha kötü olur diyede korkuyorum şu an kokudan başka bir belirti yok ama. Bu konuda bir ara forum açılmıştı ama bulamadım .
04/03/2006
Bugün doktora gittik,idrar tahlili ve kültürü yapıldı. Tahlilde bişey çıkmadı , kültürü 3 gün sonra alıcaz. Kortuğum gibi değil anlaşılan. Ama hafiften ortakulak iltihabı başlamış beyzada. Hiçte belirti neyim olmadı hayret. Neyseki hemen ilacınıda aldık. Bu arada ortakulak iltihabı ilerleyebilirdi bugün doktora gitmseydik. Herşeyde bir hayır varmış işte.
Bu arada özel hastanelerde devlet hastaneleri gibi olmuş. Kalabalık ve bunaltıcı. 135 ytl para bayıldık hemide saat13:00 ten 16:000'ya kadar oradaydık. Bu sigortalıların özellerde tedavi edilmesi iyimi oldu kötümü bilmiyorum artık. Devlet hastanelerinde hasta kalmamış resmen hepsi özellere doluşmuş. Bizim gittiğimiz hastanede çocuk bölümünde ssk geçmiyor malesef ama yinede çok kalabalık diğer bölümler için gelenler vs. Öff iyce bunaldım yani bugün.