Eger esinizin ssizin hic sevmediginiz bir arkadasi olsa ve sizde bu kisiyi veya kisileri hic sevmeseniz, onlarla gorusmesine izin verirmisiniz? Size oturmaya gelmelerini istermisiniz yoksa karsi mi cikarsiniz? Yoksa gormezden mi gelirsiniz?
Eger esinizin ssizin hic sevmediginiz bir arkadasi olsa ve sizde bu kisiyi veya kisileri hic sevmeseniz, onlarla gorusmesine izin verirmisiniz? Size oturmaya gelmelerini istermisiniz yoksa karsi mi cikarsiniz? Yoksa gormezden mi gelirsiniz?
hoşlanmıyorsam eğer kendime göre vardır bi sebebim..
oturur konuşurdum eşimle şunlardan dolayı hoşlanmıyorum diye..
oda keserdi arkadaşlığını eminim...
Katlanamam ve hemen gösteririm
gercekten harbi bir cozum ama ortada cok buyuk bir sebep yok sadece elektrik uyusmuyor. Gorusmeme durumuna nasil ikna edebilirm diye dusunuyorum?
tam benim istedigim bir cozum, gelde esime anlat ama, yillardir burda onlarla gorusyormus, yoksa arkadassiz kalacak
ozaman önce içinde çözmen lazım olayı neden hoşlanmadığın konusunda bi tartmalısın kendini..
sonrada kafandakileri eşinle paylaş..
O zaman adamlarla aşırı samimi ol, tipik Türkse kıskanıp eve bir daha sokmaz..
böyle bi durumda kadının kıskanıp yanlız gelme ihtimalide olabilir bu daha kötü..
nerdogan yazdı:
O zaman adamlarla aşırı samimi ol, tipik Türkse kıskanıp eve bir daha sokmaz..
maalesef kadin.
E bayansa çok kolay, bir gün geldiklerinde oturup dolma sardır veya mantı kapattır, oldu bitti, ya hiç gelmezler, ya da yapıcam diye kendi evlerinde helak olurlar..Yalnız bir kere yapılacak o kadar..