bir süredir zaten anne ben okulda çok sıkılıyorum gitmek istemiyorum deyip duruyor.dün öğretmeni aradı ki oldukça sabırlı bir kadındır.canının sıkıldığını eve gitmek istediğini söyledi.ben de okula uğrayıp canı sıkıldığında eve gidemeyeceğini okula gitmesi gerektiğini anlattım.
bizim sıkıntımız oğlumun çok alıngan olması.kendine söylenen en ufak bir sözü bile kaldıramıyor ve bu nedenle çocuklar onu pek aralarına almak istemiyorlar.bu duruma evde oğlumla konuşarak müdehale etmeye çalışıyorum,hemen ağlamaya başlarsan arkadaşların seninle tabiiki oynamak istemez diyorum ve sorunu bir şekilde kendisinin aşması için teşvik etmeye çalışıyorum.benim elimden gelen bu.
onun dışında öğretmeni çok memnun,herhangi bi şikayetim yok arkadaşlığa çok önem veriyor arkadaşları özür diledikleri zaman hemen sarılıp öpüyor ve mutlu oluyor diyor.öğretmen göre sevincini de üzüntüsünü de üst seviye de yaşayan bir çocuk yani çok duygusal..ama bu kadar duygusal olması zaman zaman bu tarz sorunlar yaşamamıza sebep oluyor.daha önce bu tarz bir problem yaşadıysanız veya bir fikriniz varsa oğluma nasıl davranmalıyım??*