Bazı arkadaşlar bugün ve önceki günlerde çok eğlenmiş olabilir ama biz/ben hiç eğlenmedim ve eğlenmiyorum
Biraz oturup, eğlenirken başkalarına ne gibi zararlar verdiklerini de düşünseler iyi ederler
Bazı arkadaşlar bugün ve önceki günlerde çok eğlenmiş olabilir ama biz/ben hiç eğlenmedim ve eğlenmiyorum
Biraz oturup, eğlenirken başkalarına ne gibi zararlar verdiklerini de düşünseler iyi ederler
cok haklisin
katılıyorum yeşim ..Yesim yazdı:
güleriz ağlanacak halimize..
Allah aşkına kim niye eğleniyor? Böyle bir olayla eğlenilir mi? Eğer eğlenen varsa kesin ruh hastasıdır. Yani sitemizde artık bir psikolog da var, gidemiyorlarsa oraya yazsınlar da yardım alsınlar. Siteye girdikçe geriliyorum bu aralar. Hele bu gün malum olay hakkında forumlar gördükçe bö geldi
aman ya yine 2 kere çıkmış
Ortada eğlenilecek hiçbir neden yok! Enfantil davranışlar bunlar, hem de yakışıksız. Siteye Geyik Kompartmanı yapıldı, ancak demek ki yetmiyor bazılarına...
Üzgünüm.
Bu lafına alınmam gerekiyor mu acaba?En çok gülenlerden biri olarak.
yanıtın evetse ona göre yazacağım.
Zeynep; neye güldüğünü yazarsan bende benim için bunun komik olup olmadığını yazarım...
haklisin bence bi konu üzerinde cok duruluyor buda üzücü oluyor ortaya baska seyler atiliyor cik cikabilirsen isin icindenYesim yazdı:
arkadaslar ney sakaydi anlamadim resminide koymustunuz?
insanlari aptal yerine koymakla sakayi birbirine karistirmayin ve yine sakayla esek sakasini karistirmayin lutfen.
yapilan bu sacmaliklarin eger Demet degilse ve eger bunu ogrenirse site hakkinda suc duyurusunda bulunabilcegini hic dusundunuz mu?????ki bu en dogal hakki.
ayrica Yesim demin WM yazidigi foruma cevap yazicaktim kilitlenmis ilk mesajlari ayni yerden cekilmis yazmis WM bu nasil olur biliyorsunuz bunlar yillardir gorusmeyen kus olan insanlar ve u sitede birbirlerini bulup Demet Aylin in nickine rastladigini ve barismak istedigini yazmisti ve yillar sonra bu arkadaslar burada bulusmustu