Herkeşlere iyi günler…..
Bu sabah kahvaltı da borayla konusmamızı anlatmak ıstıyorum.
Bora: Anne Mehmet niye gelmiyor?????(mehmet dediği aslında Ahmet ,ve aklınca beni deniyor ona doğruyu söyliyecekmiyim diye.
Bende anncim mehmet kim dedim.bora da hani var ya babam o dedi gülerek,bende o mehmet değilki Ahmet senin babanın adı dedim…
Niye gelmiyor dedi.bende gelmek istemiyor herhalde dedim…belki ilerde gelir.
Niye gelmesini istiyorsun dedim. O da e bana arkadaş olsun diye dedi..
bende senin arkadaşınım ama dedim.kurnazca gülüşü vardır bazen kaykılarak yine öyle yaptu.bende yanagını sıktım…
Sonra muhabbet devam tabi e peki benim arkadasım yok sen işe gidiyorsun dedi..o gelse onla oynarım hem o güçlü dedi..bende güçlü oldugunu nerden biliyorsun dedim.
Eee babaların pazıları olur dedi..benim babamında pazıları var dedi…hemen arkasından babam mı güçlü dayım mı dedi..
Bende cok dıkkatlı ve dogal cevaplar vermeye calıstım.dayın daha güçlü…bütün babalar güçlü degıldır ki dedim.hem babalar daha cok calısır bazı babalar calısmaktan cocuklarına vakıt ayırıp oyun oynayamazlar bıle dedım..ama ben senle her aksam oynuyorum dedım…
Ama bizim okulda eren var dedi onun babası güçlü pazıları var dedi…bende sizin okulada bir cocuk var annesi yokmuş bılıyormusun dedim.
Niye dedi.annesi gitmiş. dedim.bazı cocukların annesi yanında olur bazı cocukların babası olur dedim.
Ama babam gelse benimle oynasa burada kalsa ,hem baba olmayınca kardeşte yapamasın sen gelsin ki kardeş yapın bana ben söylerim babama dedi…
Ne söylersin dedim.babaaa gel burada kal annemle bana kardes yapın derım oda tamam der gelır dedı…(kardes olayını da gecen haftalarda cok takıllmıstı kardes ıstıyorum dıyordu.bende sureklı kardes ıcın baba gereklı yada benım tekrar evlenmem gerekli eee sende evlen o zaman dıyordu. )
Neyse sabah sabah 20 dk.ya yakın muhabbet ettık ….en son biz senle neyiz dedim.çak yaparak dostuz diyoruz her zaman yine öyle yaptık…..konu kapandı…
Tek istegim bu konuda sürekli merak ettıklerını sorsun….içine atmasın…..mantıklı olarak düşünerek yeni yeni başladı soruşlar sormaya…..
Bayram da da mehtap geldi bize.(mehtap-emir) mutfakta yemek yıyoruz.emir boraya dediki senin baban yok mu? Dedi.
Ben de mehtap ta afalladık…hemen boraya baktım..benim için verecegi cevap çok önemliydi…
Bora gayet güçlü koca adam gibi bir o kadar da masum, babam vaaarr ama uzakta gelemiyor dedi.
O kadar hoşuma gittiki…bir tanıdık psikolog yanında calısıyor…mumkün oldugunca aracı oluyor yardım ediyor…şöyle davranman gerek böyle davranman gerek diye….
Verdiği cevabı söyledik…olması gereken bu demiş.cevap verırken bekledimi falan demiş..beklemedi kendinden emin bir şekilde direk söyledi…bu cok hoşuna gitmiş dr.un çok iyi demiş…
Neyse böyle zaman zaman tabı eskiye nazaran daha sık baba muhabbetlerimiz oluyopr….
Ama biz ailece hala ona baktıgımzda kahrolmadan yapamıyoruz ama yinede babası için en ufak kötü bir söz çıkmadı kimsenin azgından çıkmıcakta….
Bu arada bugun benim evlenme yıldönümüm 5 yıl önce ne hayaller kuruyordum….5 yıl sonra nerde ve neler le ugrasıyorum…hayat ne tuhaf…
Hepinize mutluluklar ve yıllar sonrada ailelerinizle birliktelikler diliyorum..
Not:bana o kadar cok özel mesaj gelıyor ki bora napıyor neler yasıyorsun falan diye….içine atma diye sitede paylaş diye…..bende yazayım dedim….
Her gun olanları yassam kovulurum buradan bayarız yani..
Not 2 : kımse hakkımda bunalımlı dıye dusunmesın sakın ben eşim için aglayıp sızlanmıyorum oglusumla aramda gecen hatta gecmesi gereken muhabbetlerı yazıyorum…üzüldüğüm tek şey boranın baba özlemi başka bir şey inanın yok….
En zor günlerimde bile gülmeyi basardım.mimik olarak değil heee gözlerimin içi de güler…
Duramam gülmeden….
Allah herkesi güldürsün….hiç aglatmasın….
anaaaaa cok uzun olmus ya kusura bakmayın ltf...