Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.
  1. BANYO YAPTIRMAK ICIN YENI BIR YOL LAZIM!!

ARKADASLAR,
    ONCELIKLE GUNAYDIN VE IYI HAFTALAR .

LARACIM BUGUN TAM 9 AYLIK OLDU VE SANKI SIHIRLI DEGNEK DEGMIS GIBI HAFTASONU YINE BUYUDU . AYNI ANDA 3 DISI CIKTI VE CUMARTESI GUNU KOLTUGA TUTUNARAK SIRALAMAYA BASLADI YANI BEN DE HAVALARA UCTUM KIZIM BUYUYOR DIYE .
    SIMDI SIZE SORMAK ISTEDIGIM SORU SU ;
    BEN LARAYI KUVETINE OTURTUYORDUM KUVETI DE BANYODA BIZIM KULLANDIGIMIZ KUVETIN ICINE KOYUYORDUM VE DUS ILE ONU YIKIYORDUM . TAAKI HAFTASONUNA KADAR. KIZIM ARTIK KUVETIN ICINDE OTURMUYOR KI . KIPIRCAN DURMADAN HAREKET HALINDE YAN DONUP KENARLARA TUTUNARAK VE DUSUN KORDUNUNU CEKEREK AYAGA KALKTI DUN AKSAM . NEYSE ESIM EVDE IDI DE ILKYARDIM EKIBI OLARAK GELDI YOKSA BEN TEK BASIMA ONU TUTAMIYORUM . SIMDI BEN NAPACAGIM???.NASIL YIKAMALIYIM LAROSU .BIRLIKTE YIKANSAK SUREKLI AYAKTA DURAMIYOR VE HEP HAREKET ETMEK ISTIYOR EE KUCAGIMDA YIKASAM KULAGINA DUSTAN SU KACAR MI ? NAPCAMM BENNNN.

Re: BANYO YAPTIRMAK ICIN YENI BIR YOL LAZIM!!

Aman Aman adaşımın minik kuzusu büyümüş de annesine su kuşluğu yapıyor ha harika!

Çidoşcum, aynı şeyleri ben de Yiğit'de yaşamıştım ve şöyle bir yol bulduk işe yaradı

Koltuk şeklinde, önünde korumalığı olan ve o korumalıktan ayaklarını geçirerek oturtabileceğin banyo oturakları var, satılıyor çocuk mağazalarında, plastikten rengarenk ve çok kullanışlı, fazla pahalı da değil çok işe yaradı bizde, koltuğa oturur gibi oturtup, ayaklarını da o korumanın ayak kısmından geçirip, hop küvetin içine koyuyorsun ve yıkıyorsun, çıkacakken, kaldırıp, bir su daha bittiii mis gibi olmuştur Lara koklanmaya hazır oh annesi bir de benim için kokla oldu mu

Sevgiler

Çiğdem'ciğim merhabalar, sanada iyi haftalar...........

Demek m,n,k Lara büyüyür hee....Yaramazlıklarda başlamıştır artık, hele birde yürümeye başlayınca var ya neler olacak neler...........

Biz oğluşumla birlikte banyo yapıyoruz, MERT 8,5- 9 aylıktı birlikte yıkanmaya başladık, oturuyorum küvetin içine oğluşumda kucağımda yıkanıyoruz, şimdiye kadar kulağımıza hiç su kaçmadı.........
    Birlikte yıkanmayı deneybilirsin arkadaşım.......
    Tab bemin oğlum su delsi olduğu için, banyo yaparken hiç sesi çıkmadan yıkanıyor.........

4. Re: BANYO YAPTIRMAK ICIN YENI BIR YOL LAZIM!!

Çiğdem'ciğim biz uzun zamandır o küveti emekli ettik ama benim Ege'yi yıkama şeklimi kimseye tavsiye edecek durumum yok çünkü bizimki tam bir işkence Ege'yi ilk zamanlar banyoya sokmak mümkün değildi çığlık çığlığa yıkıyorduk tatilden geldikte sonra biraz suyada alıştı şimdi beraber banyoya giriyoruz ben mümkünse şort ve atletle yanına sonra o banyodaki herşeyi elleyerek kurcalayarak şampuanlarla oynayarak dolaşıyor eh tabi bende arksında lif ve sabunla ve kaymaması için sıkı sıkı tutarak ardından başına su dökme zamanı gelince klozetin kapalı kapağına ve benim bacaklarıma yapışıyor sabun ve şampuandan arınma işlemini bitiyoruz sonra tekrar etrafı karıştırmak için banyodan çıkmama eylemi yapıyor ehhh zorla morla o yıkanmış bende sırılsıklam ıslanmış şekilde çıkıyoruz...
    Bizim işlem bu arkadaşım umarım seninki daha iyi bir yöntemle yıkanmayı öğrenir SEVGİLER

haaa, arkadaşlar bir de özlem söyleyince aklıma geldi, çocukların küvette kaymaması için küvete ayaklarının altına koyacağımız bir eski havlu ya da banyo paspası çok işe yarıyor, Yiğit büyüdü ve ayakta duş alarak yıkanabiliyor ama kaymaması için şu banyo paspasları vari plastik gibi istediğiniz ölçüde kestirebiliyorsunuz onlardan aldım, kayma tehlikesi bertaraf oldu, aklınızda bulunsun, hatta biz büyükler bile kullansak iyi olur, geçen yıl erkek kardeşim küvette kayıp, diz kapağını fena halde vurmuştu epey uğraştık onun için.

Sevgiler