Malzemeler:
3 kemer patlıcan
8 dilim tost ekmeği
2 yumurta
1 yumurta sarısı
yarım su bardağı un
yarım su bardağı mısır unu
1su bardağı süt
8-10 defne yaprağı
kızartmak için sıvı yağ
bir tutam tuz

Patlıcanları halka şeklinde dilimleyin. Izgarada iki taraflı pişirin. Ekmek dilimlerinin kabuk kısımlarını kesin. patlıcan dilimi büyüklüğünde yada bir bardak ağzı yardımıyla yuvarlak hale getirin. Aynı kalıpta kaşar dilimlerini de kesin. 2 yumurta ve 1 yumurta sarısını bir tutam tuzla çırpın. Başka kapta un ve mısır ununu harmanlayın, sütü de ayrı bir kaseye alın.

patlıcan, ekmek ve peynir halkalarını önce süte, unlu karışıma ve yumurtaya bulayıp, patlıcan, ekmek, peynir ekmek ve patlıcan sıralamasıyla üst üste dizip, en altuna birer defne yaprağı koyup mutfak ipiyle bağlayın. Kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerinde yağını çektirip, sıcak servis yapın.