YILBAŞINA AZ BİR ZAMAN KALDI.KİMİ ACI KİMİ TATLI BİR YIL GEÇİRDİ.2006 YILINA NEREDE VE KİMLERLE GİRMEYİ PLANLADINIZ?
EVDE OLMAK ÇOK YORUCU OLDUĞU İÇİN BU SENE DE ARKADAŞLARLA DIŞARIDA OLACAĞIZ.
YA SİZ?
YILBAŞINA AZ BİR ZAMAN KALDI.KİMİ ACI KİMİ TATLI BİR YIL GEÇİRDİ.2006 YILINA NEREDE VE KİMLERLE GİRMEYİ PLANLADINIZ?
EVDE OLMAK ÇOK YORUCU OLDUĞU İÇİN BU SENE DE ARKADAŞLARLA DIŞARIDA OLACAĞIZ.
YA SİZ?
Henüz karar veremedik..Çocuklarla dışarısı zor olur düşüncesindeyiz.Belki bir iki arkadaşla bizde oluruz..
BENİM ERKEK KARDEŞİM OCAKÜÇTE ASKERE GİDİYOR BİRAZ BURUK BİR YILBAŞI OLACAK AMA BEN,EŞİM,KIZKARDEŞİM,ERKEK KARDEŞİM ÖNCE DIŞARDA BİR YEMEK YEMEĞİ SONRADA O BAR SENİN BU BAR BENİM SABAHA KADAR GEZMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.
Bu sene bir değişiklik oldu bizde..
Her sene ya halamda ya annemde toplanır ve kutlardık.. Bu sene bizde toplanıyoruz.. İlk defa kendi evimde yılbaşı geçireceğim desem yalan olmaz herhalde..
Oldukça kalabalık olacağız her zamanki gibi.. Yemekler, mezeler annem ve halam tarafından yapılacak yine her zamanki gibi .. Biz içki, meyve suyu, kuru yemiş, meyve vs.. türü şeyleri almakla görevlendiriliyoruz her sene, işimiz çok daha kolay yani..
Evde geçirilen yılbaşılarını çok seviyorum ben.. Hep birlikte, cümbür cemaat eğlenerek giriyoruz yeni yıla.. Daha hediyelerimi bile almadım, yılbaşı çamını kurmadık ama büyük bir zevkle bunları da yapacağım bir iki gün içinde..
Şimdiden herkese mutlu yıllar diliyorum..
Agbimlerde olacagız.
Bol kalabalık bir masa,ortaklaşa hazırlarız.Herşeyi ortak alırız.Ben çalıştıgım için bana daha kolay şeyler düşer.
Sonra sabaha kadar otururuz.......
Aslında tıpkı çocukluğumda olduğu gibi büyük bi aile olarak toplanıp heyecanla saat 12 yi bekleyip evde coşkuyla kutlamayı isterdim ,ama son birkaç yıldır bunu oluşturmak için bizim evde toplandık benim doğum günümümde 31 aralık olması nedeniyle en uygun bu oluyordu, çok yorucu olduğunu düşünüyorum yani gözüm yemiyo açıkçası zaten öyle becerikli bi kadın değilim en iyisi dışarda kutlamak olacak sanırım. ama kafamızda kesin bir mekan bir yer yok hele o gün gelsin bakarız ...
şimdilik görünen o ki ensamimi arkadaşlarımıza gidicez orda yılbaşını geçircezzz.dışarı çıkamayıss bizimde onlarında bebekleri çok küçük.hediye almam lazımmmmm....
ah neler planlıyorumda annemlerden izin çıkarsa tabikede sevgilimle yeni yılda en büyük dileğim insanlara sağlık mutluluk ve huzur
valla bizde bu yılbaşı evde olacağız benim ve eşimin kardeşleri bir arada bizde toplanmaya karar verdik eğleniriz inşallah
Eşimin babaannesi bizde ben bakıyorum ayağı kırılmış heraldeki evde geçirecez sakin ve sessiz bir şekilde yoksa babaannemizi kaçırırız