butun aile perisaniz..
4 ay once esimin yegeni dogdu, daniel isminde, butun aile cok sevincliydi.
fakat problemlerle geldi, bobregin bir tanesi calismiyordu yeterince, bir tanesinde buyume vardi (dogumda farkedilmisti), buna ragmen 37 hafta ile normal dunyaya geldi, gelir gelmez 3 hafta sonra ameliyata alindi, bladder'da delik acildi, urine kolayca bosaltilsin diye, oyle cok ayrinti varki, bu arada kafasini arkaya itmeye basladi, hemen spina bfida damgasini vurmaya kalktilar, biryandan cocugun yan tarafina katheter baglandi, bir yandanda pipisinden isiyordu, bu arada defalarca enfeksiyon kapti, cunku cok cok kucuk bir bebek, immune sistem geliesemedi ki bir turlu, 1 hafta once pipisinden isemeyi tamamen durdurmus, cunku bir problem daha cikti, inanilmaz hatta 3 major problem cikti, tekrar bugun ameliyata alindi, problem gecici giderildi, tekrar olabilirmis, birde bu sefer bebegin annesi surekli pipisine katheter baglayip cikaricak
esimin kardesi guclu olmaya calisiyor fakat esi nervous breakdown gecirmek uzere, bu kadar ustuste aksilik olurmu, ne zaman rahatliycaklar, kucucuk bebegin ici disina cikti, yazarken ellerim titriyor, aile perisan durumda, dr'lar hic bir seyden emin degil
bu arada polonyada yasiyorlar SIK SIK gidilemiyor
bazi seyleri yazamiyorum ozele giriyor ama lutfen iyi dileklerinizi yazin, inananlar dua etsin bu minicik daniel ve ailesinin yuzu gulsun
simdi esim haberleri aldi, disarida bir function'a gitmisti yarida kesmek zorunda kaldi
ocakta polonyaya gitmek zorundayiz tekrar
esimin kardesinin esi kimseyle konusmak istemiyor
nasil yardimci olurum ben bile aglarken, her telefon calisinda korkuyorum artik